רקע סימנס

אושפלאו בתבנית אחת

אושפלאו בתבנית אחת של רחלי קרוט עם קיצור משמעותי בזמני ההכנה - כשרוצים להכין מנה טעימה ומשביעה עשירה בטעמים נפלאים
אושפלאו בתבנית אחת של רחלי קרוט עם קיצור משמעותי בזמני ההכנה - כשרוצים להכין מנה טעימה ומשביעה עשירה בטעמים נפלאים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    348
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.2 קק״ל 2785.8 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 341.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 99.6 גרם
    נתרן 1010.5 מ״ג 8084.0 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 149.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.8 מ״ג 486.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 570.0 מ״ג 4560.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    348
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.2 קק״ל 2785.8 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 341.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 99.6 גרם
    נתרן 1010.5 מ״ג 8084.0 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 149.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 49.7 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.8 מ״ג 486.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 570.0 מ״ג 4560.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז במים עד שהוא צלול ומסננים.
  2. חותכים את הגזרים למקלות בעובי ½ ס”מ ואת הבצלים פורסים לרצועות. חוצים את ראש השום.
  3. בתבנית מלבנית גדולה שמים שמן זית ומעל מניחים את האורז ואת שאר המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים. את ראשי השום החתוכים שמים בסוף.
  4. מערבבים את כל המצרכים כך שהתבלינים יגיעו לכל הנוזלים ומקפידים שהשום יהיה מונח כשהחיתוך כלפי מעלה.
  5. סוגרים עם מכסה שמתאים לתנור ואופים בתנור במצב תנור מיקרוגל במשך 30 דקות. פותחים ואופים עוד 15-20 דקות על 200 מעלות חום עליון תחתון. אם אין לכם מצב תנור מיקרוגל מקפידים לסגור טוב טוב את התבנית עם מכסה (אפשר גם נייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום) ואופים במשך שעה וחצי עד שעתיים ב-180 מעלות. ברבע שעה האחרונה מומלץ לאפות ללא כיסוי.
אושפלאו בתבנית אחת
אושפלאו בתבנית אחת. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אושפלאו בתבנית אחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות