איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

גנאש שוקולד לבן בטעם קפה

עיטור

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר.
  3. לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את האספרסו יחד עם הוניל. מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קצר עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.
  5. מגלגלים לכדורים של כ-15 גרם כל אחד ובעזרת האגודל מייצרים שקע בכל עוגייה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
  7. מכינים את המילוי: בקערה חסינה לאש מניחים את השוקולד הלבן יחד עם השמנת ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
  8. מוסיפים את הקפה והגלוקוז ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  9. מניחים למילוי להתקרר ומעבירים לשקית זילוף, אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר.

    אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר. צילום: רון יוחננוב
    אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר. צילום: רון יוחננוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 277.5 קק״ל 4162.4 קק״ל
פחמימות 26.0 גרם 389.3 גרם
שומן 14.5 גרם 217.6 גרם
נתרן 10.8 מ״ג 161.7 מ״ג
חלבון 3.6 גרם 53.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.1 גרם
שומן רווי 8.7 גרם 131.1 גרם
כולסטרול 30.8 מ״ג 461.5 מ״ג
סידן 27.3 מ״ג 408.8 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 63.3 מ״ג 949.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    קרן

    אם אין לי מכונת אספרסו. מה ניתן לשים במקום?

      Avatar
      Foody Foody

      קפה חזק אחר שאוהבים (נס או שחור). מנה אחת של אספרסו מכילה 30 מ”ל (כולל המים כמובן) כך שיש להוסיף 60 מ”ל קפה שאוהבים. בהצלחה (:

    Avatar
    זהבה

    היי רציתי לדעת אם אפשר להכין את העוגיות בלי שוקולד לבן?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב אבל צבען ישתנה…. בלי שוקולד בכלל זה יפגע במרקם העוגיות. בהצלחה!

הצג עוד