איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.0 קק״ל 4620.3 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 393.6 גרם
    שומן 8.8 גרם 265.2 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 164.5 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 159.9 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 461.5 מ״ג
    סידן 13.6 מ״ג 409.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 32.4 מ״ג 972.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 154.0 קק״ל 4620.3 קק״ל
    פחמימות 13.1 גרם 393.6 גרם
    שומן 8.8 גרם 265.2 גרם
    נתרן 5.5 מ״ג 164.5 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 159.9 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 461.5 מ״ג
    סידן 13.6 מ״ג 409.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 32.4 מ״ג 972.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

גנאש שוקולד לבן בטעם קפה

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר.
  3. מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
  4. לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את האספרסו יחד עם הווניל. מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קצר עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.
  6. מגלגלים לכדורים של כ-25 גרם כל אחד ובעזרת האגודל מייצרים שקע בכל עוגייה.
  7. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
  8. מכינים את המילוי: בקערה חסינה לאש מניחים את השוקולד הלבן יחד עם השמנת ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
  9. מוסיפים את הקפה והגלוקוז ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  10. מניחים למילוי להתקרר ומעבירים לשקית זילוף, אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    Eli Hamo

    15 עוגיות של 15 גרם כל אחת זה 225 גרם מסה- במתכון יש מרכיבים שיוצרים מסה של מעל 700 גרם…

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלי, צודק, עדכנו את כמות העוגיות ואת הגרמים. תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות