רקע ברימאג

איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.0 קק״ל 4619.9 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 393.6 גרם
    שומן 17.7 גרם 265.1 גרם
    נתרן 10.8 מ״ג 161.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 159.9 גרם
    כולסטרול 30.8 מ״ג 461.5 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 408.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 949.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    308
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.0 קק״ל 4619.9 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 393.6 גרם
    שומן 17.7 גרם 265.1 גרם
    נתרן 10.8 מ״ג 161.7 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 56.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 11.1 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 159.9 גרם
    כולסטרול 30.8 מ״ג 461.5 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 408.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 63.3 מ״ג 949.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

גנאש שוקולד לבן בטעם קפה

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר.
  3. לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את האספרסו יחד עם הוניל. מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קצר עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.
  5. מגלגלים לכדורים של כ-15 גרם כל אחד ובעזרת האגודל מייצרים שקע בכל עוגייה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
  7. מכינים את המילוי: בקערה חסינה לאש מניחים את השוקולד הלבן יחד עם השמנת ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
  8. מוסיפים את הקפה והגלוקוז ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  9. מניחים למילוי להתקרר ומעבירים לשקית זילוף, אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר.

    אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר. צילום: רון יוחננוב
    אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    קרן

    אם אין לי מכונת אספרסו. מה ניתן לשים במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      קפה חזק אחר שאוהבים (נס או שחור). מנה אחת של אספרסו מכילה 30 מ”ל (כולל המים כמובן) כך שיש להוסיף 60 מ”ל קפה שאוהבים. בהצלחה (:

    Avatar
    זהבה

    היי רציתי לדעת אם אפשר להכין את העוגיות בלי שוקולד לבן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב אבל צבען ישתנה…. בלי שוקולד בכלל זה יפגע במרקם העוגיות. בהצלחה!

    Avatar
    נעמה

    שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את אספרסו במשהו אחר ובמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף בנס קפה רגיל או לא לשים בכלל ואז לא תהיה ארומה של קפה. בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות