איך לא חשבו על זה קודם?! עוגיות אייס קפה של רון יוחננוב
רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
רון יוחננוב מכין עוגיות מתוקות בטעמי קפה שיפתחו לכם את הבוקר באנרגיות גבוהות! עוגיות חמאה ואספרסו נימוחות, במילוי גנאש קרמי של שוקולד לבן בטעמי קפה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.0 קק״ל 4620.3 קק״לפחמימות 13.1 גרם 393.6 גרםשומן 8.8 גרם 265.2 גרםנתרן 5.5 מ״ג 164.5 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 159.9 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 461.5 מ״גסידן 13.6 מ״ג 409.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 32.4 מ״ג 972.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות154
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.0 קק״ל 4620.3 קק״לפחמימות 13.1 גרם 393.6 גרםשומן 8.8 גרם 265.2 גרםנתרן 5.5 מ״ג 164.5 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 159.9 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 461.5 מ״גסידן 13.6 מ״ג 409.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 32.4 מ״ג 972.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
400 גרם קמח לבן
-
200 גרם חמאהמומסת, או נטורינה לגרסה פרווה
-
100 גרם אבקת סוכר
-
30 מ"ל אספרסוקצר, בטמפרטורת החדר
-
1 כפית תמצית ונילאיכותית
גנאש שוקולד לבן בטעם קפה
-
1/2 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%125 מ"ל
-
150 גרם שוקולד לבןאיכותי
-
20 מ"ל אספרסוקצר
-
1 כף גלוקוזהלא חובה
עיטור
-
1 כף אבקת סוכראו לפי הצורך
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את האספרסו יחד עם הווניל. מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קצר עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.
- מגלגלים לכדורים של כ-25 גרם כל אחד ובעזרת האגודל מייצרים שקע בכל עוגייה.
- מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
- מכינים את המילוי: בקערה חסינה לאש מניחים את השוקולד הלבן יחד עם השמנת ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
- מוסיפים את הקפה והגלוקוז ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- מניחים למילוי להתקרר ומעבירים לשקית זילוף, אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה עם אבקת הסוכר.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את האספרסו יחד עם הווניל. מקציפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב קצר עד לקבלת בצק אחיד ומבריק.
- מגלגלים לכדורים של כ-25 גרם כל אחד ובעזרת האגודל מייצרים שקע בכל עוגייה.
- מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.
- מכינים את המילוי: בקערה חסינה לאש מניחים את השוקולד הלבן יחד עם השמנת ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
- מוסיפים את הקפה והגלוקוז ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- מניחים למילוי להתקרר ומעבירים לשקית זילוף, אחרי שהעוגיות התקררו, ממלאים בגנאש שוקולד ומקשטים באבקת סוכר.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
15 עוגיות של 15 גרם כל אחת זה 225 גרם מסה- במתכון יש מרכיבים שיוצרים מסה של מעל 700 גרם…
היי אלי, צודק, עדכנו את כמות העוגיות ואת הגרמים. תודה!