עוגת תפוזים בחושה ב-20 דקות – קלאסית ומושלמת!

עוגת תפוזים בחושה היא אחת העוגות האהובות ביותר על כולם ובצדק. קבלו מתכון קליל להכנת עוגת תפוזים ב-20 דקות בלבד. עכשיו הסתיו יכול להגיע
עוגת תפוזים בחושה היא אחת העוגות האהובות ביותר על כולם ובצדק. קבלו מתכון קליל להכנת עוגת תפוזים ב-20 דקות בלבד. עכשיו הסתיו יכול להגיע
  • נטע לויה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4164.3 קק״ל 4164.3 קק״ל
    פחמימות 492.4 גרם 492.4 גרם
    שומן 178.1 גרם 178.1 גרם
    נתרן 2291.5 מ״ג 2291.5 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 57.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 330.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 671.1 מ״ג 671.1 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4164.3 קק״ל 4164.3 קק״ל
    פחמימות 492.4 גרם 492.4 גרם
    שומן 178.1 גרם 178.1 גרם
    נתרן 2291.5 מ״ג 2291.5 מ״ג
    חלבון 57.7 גרם 57.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 330.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 671.1 מ״ג 671.1 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

עוגות בחושות הן הכי ביתיות והן פשוטות כל כך להכנה. אחת מהאהובות ביותר היא עוגת תפוזים בחושה. זאת עוגה שממלאת את הבית בריח תפוזי משגע והיא מושלמת ליד כוס תה. עוגת תפוזים בחושה תביא אליכם את החורף!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבניות ומרפדים בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה טורפים ביצים עם סוכר ומחית וניל.
  3. מזלפים בהדרגה תוך כדי טריפה שמן ומיץ תפוזים. 
  4. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
  5. מוסיפים את החומרים היבשים לקערה ומערבבים בתנועות קיפול רק עד שהתערובת אחידה ואין גושים של קמח (אנחנו רוצים עוגת תפוזים בחושה מושלמת). נזהרים מערבוב יתר של הבלילה מה שיהפוך את העוגה לכבדה ודחוסה.
  6. מחלקים את התערובת בין 2 תבניות אינגליש קייק ואופים במשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים (אם אתם מכינים את העוגה בתבנית אחת עגולה הוסיפו לזמן האפייה 15-20 דק’). מצננים את העוגה לחלוטין.
  7. מכינים זיגוג עוגת תפוזים בחושה: בקערה קטנה מניחים את אבקת הסוכר ומוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים כף אחר כף עד שמגיעים לסירופ סמיך.
  8. עם כף מזגגים את העוגה מצד לצד.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוזים בחושה ב-20 דקות – קלאסית ומושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מתכון נהדר! עם שינוי קל מתאים גם לנמנעי גלוטן

    מתכון נהדר! לנמנעי הגלוטן, לשים קמח תמי/ רב תכליתי ו-2 שקיות אבקת אפייה (לא אחת). ממליצה להוסף מעל הזיגוג פרוסות שקדים. מושלם

    Avatar
    שלומית ברודר

    תודה על המתכון מקווה שיצליח בעזרת השם

      Avatar
      מערכת Foody

      יצליח בהחלט! מחזיקים אצבעות!!! נשמח לשמוע איך יצא ((:

    Avatar
    רון

    את הזיגוג מוסיפים רק אחרי שהעוגה מצוננת או שאפשר מיד אחרי שמוציאים מהתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, את הזיגוג יש למוזג מעל העוגה אחרי שהעוגה מגיעה לטמפרטורת החדר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות