אלפחורס דובשניות עם קרם דבש
כשעוגיות אלפחורס פגשו דובשניות בראש השנה נוצר הקינוח הכי טעים בעולם! מתכון מפתיע וטעים בטירוף לראש השנה או לכל רגע שצריך סיבה למסיבה
כשעוגיות אלפחורס פגשו דובשניות בראש השנה נוצר הקינוח הכי טעים בעולם! מתכון מפתיע וטעים בטירוף לראש השנה או לכל רגע שצריך סיבה למסיבה
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 443.9 קק״ל 5326.8 קק״לפחמימות 52.6 גרם 631.4 גרםשומן 20.5 גרם 246.3 גרםנתרן 48.0 מ״ג 576.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 5.9 גרם 70.5 גרםכולסטרול 66.1 מ״ג 792.9 מ״גסידן 39.8 מ״ג 477.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 80.2 מ״ג 962.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות444
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 443.9 קק״ל 5326.8 קק״לפחמימות 52.6 גרם 631.4 גרםשומן 20.5 גרם 246.3 גרםנתרן 48.0 מ״ג 576.0 מ״גחלבון 5.5 גרם 66.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 5.9 גרם 70.5 גרםכולסטרול 66.1 מ״ג 792.9 מ״גסידן 39.8 מ״ג 477.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 80.2 מ״ג 962.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 444 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
130 מ"ל שמן קנולה
-
170 גרם דבש
-
110 גרם סוכר חום
-
2 ביצים M
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1 כפית גדושה קינמון טחון
-
2 כפיות אבקת אפייה
ציפוי
-
100 גרם אבקת סוכר
קרם דבש
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות דבש
אופן הכנה
- מכינים את קרם הדבש: בעזרת וו הקצפה מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג ומוסיפים תוך כדי הקצפה איטית את הדבש. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם דבש יציב.
- מכינים את העוגיות: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את השמן עם הדבש והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל על להטמעה.
- מוסיפים למיקסר את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- עוטפים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומעבירים לקירור כשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הקערה מהקירור ומסירים את הניילון. מכינים כדורים קטנים ומצפים אותם באבקת סוכר.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כי העוגיות יתפחו ואופים כ-11 דקות, עד שקצוות העוגיות עם אבקת הסוכר מתפוצצות.
- מזלפים בתחתית עוגייה קרם דבש ומחברים עוגייה נוספת כך שיווצר סנדוויץ’.
אופן הכנה
- מכינים את קרם הדבש: בעזרת וו הקצפה מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הפודינג ומוסיפים תוך כדי הקצפה איטית את הדבש. ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם דבש יציב.
- מכינים את העוגיות: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את השמן עם הדבש והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל על להטמעה.
- מוסיפים למיקסר את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- עוטפים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומעבירים לקירור כשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מוציאים את הקערה מהקירור ומסירים את הניילון. מכינים כדורים קטנים ומצפים אותם באבקת סוכר.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים כי העוגיות יתפחו ואופים כ-11 דקות, עד שקצוות העוגיות עם אבקת הסוכר מתפוצצות.
- מזלפים בתחתית עוגייה קרם דבש ומחברים עוגייה נוספת כך שיווצר סנדוויץ’.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
שמנת לבישול או להקצפה?
שמנת מתוקה (לא לבישול)
לא הצלחתי להבין את הקשר בין העוגיות האלה לאלפחורס – מה פיספסתי?
את זה שהן סנדוויץ’ כמו אלפחורס (שתי דובשניות עם קרם ביניהן)