אנטיפסטי – מגוון ירקות קלויים בתנור

שר פיטנס מכינה תוספת בריאה וטעימה - אנטיפסטי, ירקות אפויים בתנור שקל להכין וכיף לאכול. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים למנה צבעונית במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצל ל-8. פורסים את הקישוא לעיגולים ואת הפטריות לחצאים. פורסים דק את הסלק, הגזר והחציל.
  3. מאדים בסיר עם מים רותחים את השעועית הירוקה, הברוקולי, הכרובית והגזר עד לרתיחה.
  4. לאחר רתיחה, מסננים את הירקות במסננת ומייבשים היטב.
  5. מערבבים את הירקות בתבנית עם שמן הזית, מלח ופלפל.
  6. אופים את הירקות במשך כ-30 דקות, עד להשחמה קלה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 91.3 קק״ל 548.0 קק״ל
פחמימות 11.8 גרם 70.8 גרם
שומן 2.7 גרם 16.4 גרם
נתרן 578.0 מ״ג 3467.9 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 19.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.3 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 2.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 47.0 מ״ג 282.0 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 585.8 מ״ג 3514.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody