
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
-
100גרם או 1 כוס שעועית ירוקה קפואה
-
100גרם או 1 ברוקולי בינוני
-
100גרם או 1 כרובית בינונית
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 קישוא בינוני
-
5 פטריות שמפיניון בינוניות
-
1 סלק בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 חציל בינוני
-
1 שומר בינוני
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצל ל-8. פורסים את הקישוא לעיגולים ואת הפטריות לחצאים. פורסים דק את הסלק, הגזר והחציל.
- מאדים בסיר עם מים רותחים את השעועית הירוקה, הברוקולי, הכרובית והגזר עד לרתיחה.
- לאחר רתיחה, מסננים את הירקות במסננת ומייבשים היטב.
- מערבבים את הירקות בתבנית עם שמן הזית, מלח ופלפל.
- אופים את הירקות במשך כ-30 דקות, עד להשחמה קלה.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
86.4
קק״ל
518.5
קק״ל
פחמימות
12.3
גרם
74.1
גרם
שומן
2.0
גרם
12.2
גרם
נתרן
601.6
מ״ג
3609.3
מ״ג
חלבון
3.2
גרם
19.2
גרם
סיבים תזונתיים
5.7
גרם
34.5
גרם
שומן רווי
0.5
גרם
3.2
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
47.6
מ״ג
285.6
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
5.9
מ״ג
אשלגן
591.3
מ״ג
3548.0
מ״ג
אבץ
0.5
מ״ג
2.8
מ״ג
תגובה אחת
מנה מאוד יפה לעין