אנטיפסטי משודרג: בטטות אפויות עם מלא דברים טובים

תוספת מושלמת למאכלי עוף, בשר ואפילו לסלטים טבעוניים. בטטות אפויות עם שום, בצל ותבלינים, שהופכות להיות המנה העיקרית. בטטה היא ללא ספק הממתק של האדמה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מצפים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה.
  3. בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, הסילאן והתבלינים.
  4. מכניסים לקערה את קוביות הבטטות (אפשר להחליף בתפוחי האדמה), שיניי השום וקוביות הבצלים ומערבבים בעזרת הידיים עד שכל קוביות הירקות מצופים במשרה.
  5. מפזרים את הבטטות, השום והבצל על תבנית האפייה, זורים מעל מלח גס ופלפל גרוס.
  6. מכסים את התבנית בנייר כסף.
  7. מכניסים לתנור חם למשך 20 דקות. מסירים את נייר הכסף מערבבים מעט בעזרת כף ומכניסים את התבנית לא מכוסה לעוד 20 דקות או עד שהבטטות רכות והבצל זהוב.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 422.5 קק״ל 2112.7 קק״ל
פחמימות 63.3 גרם 316.3 גרם
שומן 13.3 גרם 66.7 גרם
נתרן 1336.2 מ״ג 6680.9 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 32.2 גרם
סיבים תזונתיים 8.7 גרם 43.4 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 9.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 151.9 מ״ג 759.3 מ״ג
ברזל 2.9 מ״ג 14.5 מ״ג
אשלגן 1007.3 מ״ג 5036.6 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (16)

      Avatar
      Foody Foody

      בטח. אפשר להחליף בדבש או במייפל.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody