קינוח של חורף – אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין קינוח מרענן ועוקצני שמתאים לנמנעים מגלוטן: אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר. קינוח מיוחד וקל הכנה שישדרג לכם את הארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אננס צלוי

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. קולפים את האננס, מסירים את ליבתו ופורסים ל 4 פרוסות עבות. את השאר קוצצים דק.
  3. מערבבים את האננס הקצוץ עם שאר החומרים.
  4. מניחים בכלי וצולים בתנור כחצי שעה.
  5. מגישים עם סורבה אננס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 194.5 קק״ל 777.8 קק״ל
פחמימות 36.4 גרם 145.5 גרם
שומן 4.4 גרם 17.4 גרם
נתרן 6.1 מ״ג 24.5 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 5.1 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.9 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 10.2 גרם
כולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״ג
סידן 39.5 מ״ג 158.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 250.1 מ״ג 1000.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody