< רקע נינג'ה

ארוחה ב-15 דקות: סטייק פיקניה עם ירקות שורש

ארוחת צהרים שלמה ומהירה ב-15 דקות הכנה: סטייק פיקנייה עם ירקות. את המתכון הזה תכינו בכלום זמן הכנה!
ארוחת צהרים שלמה ומהירה ב-15 דקות הכנה: סטייק פיקנייה עם ירקות. את המתכון הזה תכינו בכלום זמן הכנה!
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.2 קק״ל 1418.4 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 94.0 גרם
    שומן 34.8 גרם 69.6 גרם
    נתרן 1343.2 מ״ג 2686.4 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 189.0 מ״ג 378.0 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 221.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1363.2 מ״ג 2726.4 מ״ג
    אבץ 106.8 מ״ג 213.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    709
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 709.2 קק״ל 1418.4 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 94.0 גרם
    שומן 34.8 גרם 69.6 גרם
    נתרן 1343.2 מ״ג 2686.4 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.7 גרם
    שומן רווי 11.2 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 189.0 מ״ג 378.0 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 221.2 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 1363.2 מ״ג 2726.4 מ״ג
    אבץ 106.8 מ״ג 213.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

ירקות שורש


אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים ושורש הפטרוזיליה ופורסים אותם לרבעים לאורכם או למקטעים שווים.
  2. מניחים בתחתית המכשיר יחד עם שאר המרכיבים ומתבלים עם פלפל שחור ומלח ושמן.
  3. מברישים את פרוסות הבשר בשמן, ממליחים ומפלפלים.
  4. פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון. מסדרים על הצלחת את פרוסות הבשר.
  5. סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
    • מזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי
    • בוחרים בתכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם)
    • מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
  6. לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר והופכים את פרוסות הבשר לצד השני - סוגרים ומסיימים לבשל לעוד 5 דקות אחרונות.
  7. פותחים את המכשיר, מרימים את צלחת הטיגון עם הבשר, מערבבים את הירקות עם כל מיצי הבישול ומעבירים לצלחת הגשה.
  8. מגישים יחד עם פרוסות הבשר, חרדל, קטשופ, מיונז - איזה מטבל שמתאים לכם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה ב-15 דקות: סטייק פיקניה עם ירקות שורש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות