רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

ארוחת ערב במחבת אחת: פסטרמה אנד אגס!

כשממהרים ורוצים ארוחה בשרית מהירה, זו המנה הכי הכי שווה!  פסטרמה אנד אגס: ארוחה מושלמת במחבת אחת, עם רצועות פסטרמה, ירקות וביצת עין! יאמי!
כשממהרים ורוצים ארוחה בשרית מהירה, זו המנה הכי הכי שווה!  פסטרמה אנד אגס: ארוחה מושלמת במחבת אחת, עם רצועות פסטרמה, ירקות וביצת עין! יאמי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.5 קק״ל 914.1 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 36.3 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.3 גרם
    נתרן 205.5 מ״ג 821.9 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 42.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 77.4 מ״ג 309.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 488.0 מ״ג 1951.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.5 קק״ל 914.1 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 36.3 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.3 גרם
    נתרן 205.5 מ״ג 821.9 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 42.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 77.4 מ״ג 309.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 488.0 מ״ג 1951.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את המחבת עם שמן, מכניסים את פרוסות הבצלים ומטגנים במשך כ-5 דקות תוך כדי הקפצה על אש גבוהה מאוד.
  2. כשהבצלים מזהיבים מוסיפים את השום, הפלפלים והתבלינים, ומקפיצים במשך 2-3 דקות.
  3. מוסיפים למחבת גם את פרוסות הפסטרמה וממשיכים להקפיץ במשך 4-5 דקות, עד שהפסטרמה מתחילה להיצרב מעט.
  4. מנמיכים מעט את הלהבה, יוצרים בעזרת כף 4 גומות ומניחים בכל גומה ביצה.
  5. מפזרים מלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים עשויות במידה הרצויה.
  6. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, ומגישים עם המחבת למרכז השולחן.

    שקשוקה פסטרמה1
    שקשוקה פסטרמה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת ערב במחבת אחת: פסטרמה אנד אגס!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות