ארטיק מוקה דל שומן

שומרים על תזונה מאוזנת אבל בכל זאת רוצים להנות מקינוח קפוא בימים חמים? קבלו מתכון של ארטיק מוקה דל שומן קל להכנה ומחומרים זמינים שיש בכל בית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את היוגורט, סוכר, חלב וקפה.
  2. בתבנית ארטיקים מסדרים מעט פולי קקאו בתחתית כל שקע.
  3. מוסיפים לשקעים את תערובת היוגורט עד גובה חצי מהתבנית. מפזרים עוד מעט פולי קקאו וממלאים ביתר תערובת היוגורט.
  4. נועצים מקלות או כפיות חד פעמיות במרכז כל תערובת ומקפיאים ל-4 שעות לפחות.
  5. מחלצים מהתבנית ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 39.8 קק״ל 159.3 קק״ל
פחמימות 8.3 גרם 33.3 גרם
שומן 0.5 גרם 2.2 גרם
נתרן 9.1 מ״ג 36.3 מ״ג
חלבון 0.9 גרם 3.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 1.3 גרם
כולסטרול 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
סידן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 23.7 מ״ג 94.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody