רקע הנמל

ארטיק ריבת חלב בציפוי קריספי עם הפתעה בפנים!

אף אחד לא יאמין לכם שהכנתם את הארטיקים האלה לבד! ארטיק ריבת חלב בציפוי מתפצפץ עם פירורי עוגיות והפתעה בפנים
אף אחד לא יאמין לכם שהכנתם את הארטיקים האלה לבד! ארטיק ריבת חלב בציפוי מתפצפץ עם פירורי עוגיות והפתעה בפנים
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    3998
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3997.6 קק״ל 63961.6 קק״ל
    פחמימות 3751.5 גרם 60023.4 גרם
    שומן 3744.2 גרם 59907.4 גרם
    נתרן 3770.7 מ״ג 60331.1 מ״ג
    חלבון 3730.2 גרם 59683.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3726.6 גרם 59625.9 גרם
    שומן רווי 3735.7 גרם 59772.0 גרם
    כולסטרול 3747.0 מ״ג 59951.8 מ״ג
    סידן 3825.4 מ״ג 61206.5 מ״ג
    ברזל 3726.7 מ״ג 59626.5 מ״ג
    אשלגן 3863.1 מ״ג 61809.9 מ״ג
    אבץ 3726.9 מ״ג 59630.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    3998
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3997.6 קק״ל 63961.6 קק״ל
    פחמימות 3751.5 גרם 60023.4 גרם
    שומן 3744.2 גרם 59907.4 גרם
    נתרן 3770.7 מ״ג 60331.1 מ״ג
    חלבון 3730.2 גרם 59683.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3726.6 גרם 59625.9 גרם
    שומן רווי 3735.7 גרם 59772.0 גרם
    כולסטרול 3747.0 מ״ג 59951.8 מ״ג
    סידן 3825.4 מ״ג 61206.5 מ״ג
    ברזל 3726.7 מ״ג 59626.5 מ״ג
    אשלגן 3863.1 מ״ג 61809.9 מ״ג
    אבץ 3726.9 מ״ג 59630.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
29 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארטיק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. לקערת המיקסר שופכים את השמנת המתוקה וריבת החלב, ומקציפים בוו הקצפה עד לקבלת קצפת רכה אך די יציבה.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף מספר שניות עד איחוד המרכיבים.
  3. אל הבלילה מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומקפלים עם מרית בעדינות.
  4. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף וגם את ריבת החלב למילוי הפתעה מכניסים לשקית זילוף נוספת.
  5. מניחים את תבניות הארטיק על מגש ישר ויציב.
  6. מזלפים את בלילת הארטיק עד למחצית מגובה התבנית.
  7. מעל בלילת הארטיק מזלפים מספר פסים של ריבת חלב באופן חופשי.
  8. מזלפים מעל שוב את בלילת הארטיק כדי לכסות את ההפתעה.
  9. מיישרים את הבלילה עם פלטה קטנה. משחילים מקל עץ בחור המיועד של תבנית הארטיק ומכניסים להקפאה למשך לילה שלם, או לפחות למשך 8 שעות.
  10. לאחר הקפאה מלאה מחלצים את הארטיקים מהתבנית, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים להקפאה חוזרת עד הציפוי.
  11. לאחר כשעה מכינים את הציפוי: בקערה מניחים קוביות שוקולד בלונדי ושמן קנולה, ממיסים במיקרוגל בפולסים במשך 30 שניות כל פעם, עד המסה מלאה ושוקולד חלק.
  12. מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומערבבים מעט. מעבירים את הציפוי לכוס צרה וארוכה.
  13. מוציאים את הארטיקים הקפואים ומכניסים לציפוי השוקולד שבכוס, מוציאים ומנערים את העודפים ומניחים בחזרה על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
  14. לאחר הציפוי מעבירים את כל הארטיקים בחזרה להקפאה והם מוכנים.

    ארטיק ריבת חלב 2
    ארטיק ריבת חלב מגרה בטירוף! צילום: עדי קלינגהופר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארטיק ריבת חלב בציפוי קריספי עם הפתעה בפנים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    orel shahar

    מה אפשר במקום החלב המרוכז לגרסה טבעונית?

      Avatar
      מערכת Foody

      חלב קוקוס מרוכז וממותק.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות