רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

ארנצ’יני טבעוני: כדורי אורז מטוגנים מאיטליה

ארנצ'יני או סופלי? כך או כך מדובר במנת דגל של המטבח האיטלקי, כדורי אורז מטוגנים בתוספת פטריות והפעם, על טהרת מוצרים מהצומח
ארנצ'יני או סופלי? כך או כך מדובר במנת דגל של המטבח האיטלקי, כדורי אורז מטוגנים בתוספת פטריות והפעם, על טהרת מוצרים מהצומח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.1 קק״ל 1648.4 קק״ל
    פחמימות 88.8 גרם 355.2 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.0 גרם
    נתרן 946.6 מ״ג 3786.4 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.7 מ״ג 226.8 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 494.6 מ״ג 1978.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.1 קק״ל 1648.4 קק״ל
    פחמימות 88.8 גרם 355.2 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.0 גרם
    נתרן 946.6 מ״ג 3786.4 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 56.7 מ״ג 226.8 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    אשלגן 494.6 מ״ג 1978.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

ארנצ’יני או באיטלקית – תפוזים קטנים, הם גולת הכותרת של אוכל הרחוב האיטלקי ואופציה מושלמת לנשנוש לחטוף על הדרך. לרוב הם ממולאים בגבינה וכאן הם מככבים בגרסה טבעונית ולא פחות מעוררת תיאבון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ארנצ'יני

ציפוי

טיגון

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את השום והפטריות ומטגנים עוד מספר דקות.
  3. מוסיפים את האורז, התבלינים והמים ומערבבים היטב.
  4. מבשלים במשך 10 דקות בחום נמוך.
  5. מוסיפים את תחליף שמנת הסויה לבישול וממשיכים לערבב עד שכל הנוזלים נספגים באורז.
  6. מקררים במשך שעה.
  7. בעזרת כף או בידיים יוצרים 12 כדורים קטנים של אורז ומעצבים אותם לצורת תפוז קטן.
  8. מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים קורנפלור, קמח ומים.
  9. טובלים את כדורי האורז בבלילת הקמח ואז מגלגלים בפירורי לחם.
  10. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הכדורים כשתי דקות עד להזהבה.
  11. בעזרת כף מחוררת או מלקחיים, מעבירים את הכדורים המטוגנים לצלחת מרופדת נייר סופג.
  12. מכינים את הרוטב: טוחנים עם בלנדר מוט את כל מרכיבי הרוטב.
  13. מניחים על צלחת הגשה 2 כפות מהרוטב ועליו את כדורי הארנצ’יני.

    ארנצ'יני 3
    ארנצ’יני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל.

 

 

@foody_il איך מכינים ארנצ’ני פרווה בבית? #מתכון #אורז #טבעוני ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארנצ’יני טבעוני: כדורי אורז מטוגנים מאיטליה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות