< רקע נינג'ה

הנשנוש האולטימטיבי: אגרול ירקות צמחוני כמו במסעדות אסיאתיות

אגרול צמחוני וטבעוני עמוס בירקות טעימים מתובלים שקוצצים בלי מאמץ! מנה ראשונה אסיאתית האהובה אצלכם במטבח!
אגרול צמחוני וטבעוני עמוס בירקות טעימים מתובלים שקוצצים בלי מאמץ! מנה ראשונה אסיאתית האהובה אצלכם במטבח!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.7 קק״ל 1059.4 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 88.3 גרם
    שומן 5.0 גרם 70.3 גרם
    נתרן 48.2 מ״ג 674.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 562.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 277.5 מ״ג 3885.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 75.7 קק״ל 1059.4 קק״ל
    פחמימות 6.3 גרם 88.3 גרם
    שומן 5.0 גרם 70.3 גרם
    נתרן 48.2 מ״ג 674.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 562.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 277.5 מ״ג 3885.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

אגרולים הם הפתיח האהוב על כולם מהמטבח האסיאתי. אפשר למלא אותם בשלל מילויים ולהכין באפייה או טיגון. קבלו את הגרסה המטוגנת המעולה הזו במילוי מגוון ירקות צבעוניים. היא מתאימה גם לצמחונים וטבעונים שביננו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
22 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגרול

רוטב


אופן הכנה

  1. מרכיבים את דיסק הז’וליינים בקערת האיסוף של מכשיר הנינג’ה ומרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה. מכניסים לפתח ההזנה את הכרוב, לוחצים על לחצן GO ודוחפים בעדינות את הכרוב עם ידית דוחס המזון כלפי מטה. ממשיכים כך עם הגזרים, הצנוניות והקולורבי. לכל ירק משתמשים בדוחסן המתאים לו בגודל, ומעבירים את הירקות החתוכים לקערה גדולה.
  2. מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, שמן השומשום והצ’ילי הגרוס ומערבבים היטב.
  3. מכינים את האגרול: פורשים על משטח עבודה עלה סיגר (את יתר הדפים משאירים מתחת למגבת השומרת על הלחות), משמנים אותו עם שמן או ספריי שמן. מניחים בקצה העלה חופן מהירקות, מקפלים את השוליים משני הקצוות למרכז ומגלגלים לסיגר עבה והדוק. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הסיגר והמילוי.
  4. מברישים את האגרולים בשמן קנולה ומסדרים במרווחים בסלסלת הטיגון בסמארט ליד.
  5. סוגרים את מכסה הסמארט ליד, מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם ובוחרים בפונקציית טיגון.
  6. מכוונים את הטיימר ל-12 דקות ומפעילים. המכשיר יתחמם וברגע שיהיה מספיק חם תידלק הנורה add food - מכניסים את סלסלת הטיגון עם האגרולים וסוגרים את המכסה. הסמארט ליד יסיים את הטיגון באוויר החם ויפסיק כשהמנה מוכנה.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
  8. מגישים את האגרולים החמים לצד הרוטב.
אגרול ירקות
אגרול ירקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • ניתן להגיש גם עם רוטב חמוץ מתוק
  • ניתן לטגן בסיר בשמן עמוק: מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ומטגנים את האגרולים מכל הצדדים (מתחילים כשצד התפר כלפי מטה). מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הנשנוש האולטימטיבי: אגרול ירקות צמחוני כמו במסעדות אסיאתיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות