באונטי ביתי: חטיף קוקוס ושוקולד תוצרת בית

מי לא אוהב חטיף באונטי? אז קבלו את הגרסה הביתית והקלה להכנה של החטיף המוכר והאהוב. באונטי שמכינים מחלב קוקוס וקוקוס טחון בציפוי שוקולד מריר
מי לא אוהב חטיף באונטי? אז קבלו את הגרסה הביתית והקלה להכנה של החטיף המוכר והאהוב. באונטי שמכינים מחלב קוקוס וקוקוס טחון בציפוי שוקולד מריר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.3 קק״ל 3347.9 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 192.3 גרם
    שומן 38.8 גרם 271.4 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 137.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 56.5 גרם
    שומן רווי 32.4 גרם 226.9 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 259.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 463.9 מ״ג 3247.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 478.3 קק״ל 3347.9 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 192.3 גרם
    שומן 38.8 גרם 271.4 גרם
    נתרן 19.7 מ״ג 137.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 56.5 גרם
    שומן רווי 32.4 גרם 226.9 גרם
    כולסטרול 0.7 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 259.5 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 463.9 מ״ג 3247.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חטיפים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את החטיפים: שמים בקערה גדולה את חלב הקוקוס המרוכז, המלח והקוקוס הטחון ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת יחסית רטובה, ללא גושים.
    מוסיפים חלב קוקוס
    מוסיפים את החלב קוקוס לקערה עם הקוקוס הטחון והמלח. צילום: נמרוד סונדרס

    מערבבים הכל
    מערבבים לתערובת אחידה. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מעצבים חטיפים (אפשר בתבנית סיליקון עם צורות) ומעבירים למקפיא למשך 3 שעות או עד שהבאונטי מתייצבים לחלוטין.

    מעצבים צורה בתבנית
    מעבירים לתבנית סיליקון לעיצוב הצורה ומכניסים למקפיא. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים או על בן מארי, מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבל ציפוי חלק.
  4. בעזרת שיפוד או קיסם טובלים את החטיפים המוקפאים בשוקולד עד לכיסוי מלא מכל הצדדים ומעבירים אל קרש מרופד בנייר אפייה.
    מכניסים שיפוד לחטיף
    מכניסים שיפוד לתוך החטיף. צילום: נמרוד סונדרס

    טובלים בשוקולד
    טובלים בשוקולד המומס. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מעבירים לקירור של 30 דקות או עד שהשוקולד מתייצב.
  6. מזלפים כקישוט את שאריות השוקולד על החטיפים המוכנים.
    מזלפים את שאריות השוקולד
    מזלפים את שאריות השוקולד כקישוט מעל החטיפים. צילום: נמרוד סונדרס

    חטיף באונטי ללא המוצר
    חטיף באונטי מושלם בגרסה הביתית! צילום: נמרוד סונדרס

  7. שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באונטי ביתי: חטיף קוקוס ושוקולד תוצרת בית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות