באקצ’וי צלוי ברוטב פיקנטי על אטריות

דרך קלה ומהירה לשדרוג שולחן החג לפסח, עם מתכון בריא ללא גלוטן. באק צ'וי הוא ירק רענן אשר מוסיף טעם נהדר למגוון עצום של מנות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם כמות קטנה של שמן ומשאירים בצד עד להגשה.
  3. חותכים את הבאק צ’וי לאורך לחצאים.
  4. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, הסויה, רוטב הצ’ילי והשום.
  5. שמים את חצאי הבאק צ’וי על גבי התבנית, יוצקים מעל את הרוטב ומפזרים אותו באופן אחיד בעזרת האצבעות.
  6. צולים את הבאק צ’וי כ-7-10 דקות, או עד שהוא מתחיל להיות טיפה קריספי.
  7. מגישים מיד על מצע אטריות האורז.

    באק צ'וי צלוי ברוטב פיקנטי על אטריות אורז. צילום: אפיק גבאי.
    באק צ’וי צלוי ברוטב פיקנטי על אטריות אורז. צילום: אפיק גבאי.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 496.9 קק״ל 1987.5 קק״ל
פחמימות 89.9 גרם 359.8 גרם
שומן 9.7 גרם 39.0 גרם
נתרן 367.3 מ״ג 1469.1 מ״ג
חלבון 12.9 גרם 51.5 גרם
סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.2 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 225.1 מ״ג 900.3 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
אשלגן 614.8 מ״ג 2459.0 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody