בולונז קלאסי – הכי טעים שתאכלו!

כל אחד חייב מתכון לבולונז קלאסי מוצלח! תבשיל בשר טלה טחון ברוטב עגבניות, עם גזר, סלרי ובצל מתובל בעדינות ביין לבן ועלי דפנה ריחניים, ומוגש על פסטה שאוהבים
כל אחד חייב מתכון לבולונז קלאסי מוצלח! תבשיל בשר טלה טחון ברוטב עגבניות, עם גזר, סלרי ובצל מתובל בעדינות ביין לבן ועלי דפנה ריחניים, ומוגש על פסטה שאוהבים
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.5 קק״ל 1446.0 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 123.1 גרם
    שומן 15.5 גרם 62.0 גרם
    נתרן 237.9 מ״ג 951.7 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 30.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 237.9 מ״ג 951.7 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 2262.2 מ״ג 9048.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.5 קק״ל 1446.0 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 123.1 גרם
    שומן 15.5 גרם 62.0 גרם
    נתרן 237.9 מ״ג 951.7 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 30.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 47.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 237.9 מ״ג 951.7 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 2262.2 מ״ג 9048.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
רותם ליברזון
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר שטוח שמים את הבצל, השום והצ’ילי יחד עם שמן זית על אש בינונית. מאדים עד לריכוך עדין.
  2. מוסיפים את העגבניות , מלח ופלפל ומבשלים באש גבוהה 5 דקות.
  3. מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לבשל על אש בינונית עוד כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את הטלה, ועלה הדפנה, ממליחים ומפלפלים שוב. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שהיין מתאדה.
  5. מוסיפים את רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  6. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כרבע שעה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהראגו מסמיך.
  7. מתקנים תיבול ומגישים מעל פסטה.

    מגישים את הבולונז על פסטה שאוהבים. צילום: רותם ליברזון
    מגישים את הבולונז על פסטה שאוהבים. צילום: רותם ליברזון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בולונז קלאסי – הכי טעים שתאכלו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    שריתה

    מתכון אליפות הילדים שלי מטורפים עליו

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

    Avatar
    שרה פורטמן

    לדעתי קלאסי עובד בלי היין

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר כמובן גם בלי היין (האלכוהול מתנדף בבישול כך שנשאר בעיקר טעם עמוק לתבשיל). בהצלחה!

    Avatar
    גםית נחמן

    נראה מעולה תודה על המתכון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות