חוטפים אנרגיה – חטיף אנרגטי שאתם ממש צריכים!

חטיף שהוא גם בריא וגם טעים במתכון שאפשר להכין בבית בקלי קלות, אז למה לקנות כשאפשר להכין חטיף אנרגיה ביתי לבד, מכל החומרי הגלם שאנחנו אוהבים?
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. קולים את שיבולת השועל, השקדים וגרעיני הדלעת יחד למשך כ- 8-9 דק’.
  3. חותכים את התמרים לחתיכות קטנות ומניחים בצד.
  4. בקערה גדולה מניחים את כל המצרכים יחד, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעט דביקה.
  5. מרפדים תבנית מרובעת בגודל 22 ס”מ בנייר אפייה, ומשטחים את התערובת בתוכה.

    משטחים את התערובת בתבנית. צילום: שניר גואטה
    משטחים את התערובת בתבנית. צילום: שניר גואטה

  6. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כשעה.
  7. לאחר הקירור חותכים לריבועים.

    לאחר הקירור חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן
    לאחר הקירור חותכים לריבועים. צילום: ספיר דהן

  8. מכינים את הציפוי ומצפים: ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים במיקרוגל, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פסים על כל חטיף אנרגיה.
    חטיף אנרגיה ביתי. צילום: ספיר דהן
    חטיף אנרגיה ביתי. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • תוכלו להוסיף 50 גרם חמוציות במידה ואתם אוהבים.
  • מי שאין ברשותו פצפוצי אורז יכול להמיר אותם בקורנפלקס.
  • את חטיפי האנרגיה שומרים במקרר.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 162.1 קק״ל 3242.5 קק״ל
פחמימות 18.0 גרם 359.2 גרם
שומן 5.4 גרם 107.6 גרם
נתרן 2.2 מ״ג 44.5 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 66.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.9 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 24.1 גרם
כולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
סידן 18.2 מ״ג 364.4 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 14.4 מ״ג
אשלגן 98.0 מ״ג 1960.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 11.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    בתי דנוש

    הייהכנתי הבוקר את חטיפי האנרגגיה. יצא טעים אבל מתפורר! גם אחרי 4 שעות בפריזר…. איך ניתן להציל אותם?

      Avatar
      Foody Foody

      אחרי האפייה אין דרך לאחות אותם. לפני האפייה אפשר לשים כמות גדולה יותר של דבש או חומר גלם מאחד שידביק את הגרעינים.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody