בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים

בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״ל
    פחמימות 66.1 גרם 396.3 גרם
    שומן 11.2 גרם 67.0 גרם
    נתרן 1452.6 מ״ג 8715.5 מ״ג
    חלבון 19.3 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 111.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 161.0 מ״ג 966.0 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 82.8 מ״ג
    אשלגן 1416.8 מ״ג 8500.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    503
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״ל
    פחמימות 66.1 גרם 396.3 גרם
    שומן 11.2 גרם 67.0 גרם
    נתרן 1452.6 מ״ג 8715.5 מ״ג
    חלבון 19.3 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 18.5 גרם 111.3 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 161.0 מ״ג 966.0 מ״ג
    ברזל 13.8 מ״ג 82.8 מ״ג
    אשלגן 1416.8 מ״ג 8500.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
זהר לוסטיגר-בשן
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טורטיות

סלסת עגבניות

גוואקאמולי


אופן הכנה

  1. מבשלים את השעועית השחורה במים רותחים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  2. חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות. קוצצים דק את השום ואת הפלפל האדום לקוביות. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים בצל, שום ופלפל אדום 7 דקות עד שהבצל מזהיב.
  3. קוצצים את הקייל לחתיכות גסות. מוסיפים למחבת את השעועית השחורה, הקייל, מלח וכמון ומטגנים 3 דקות לאיחוד הטעמים.
  4. מכינים את הסלסה: קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות. קוצצים דק את השום, הצ’ילי והכוסברה. מערבבים את כל החומרים בקערה.
  5. מכינים את הגווקאמולי: קוצצים את הבצל והכוסברה. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון (אפשר גם למעוך במזלג ולערבב בקערה).
  6. מרכיבים את המנה: מחממים טורטיות במחבת יבשה (או בטוסטר) כמה שניות מכל צד.
  7. מורחים כל טורטייה במעט גווקאמולי, מעט סלסה וכמות נדיבה מתערובת השעועית. מניחים מעל מעט עלי ארוגולה ומגלגלים לגליל. מגישים בטמפ’ החדר.

לעוד מתכונים מקסיקנים לחצו כאן:

מתכון ראפ עוף מקסיקני עם אבוקדו ואיולי צ’יפוטלה

קסדיה - טוסט גבינה מקסיקני מטורטיות

מתכון פריטטה מקסיקנית משגעת - ארוחת ערב מהירה

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    ברוריה מור

    מתאים לי כעת חבל על הזמן

    Avatar
    עדיה

    ממש נהנתי מהמתכון אבל… הייתי בשוק שאת עוטפת את הכל בנייר כסף וחותכת את הכל. כל חלקיקי האלומיניום שלא רואים אותם נכנסים למזון זה לא בריא. אזנאוכל כל כך טעים ובריא נכנסים אליו חלקיקי אלומיניום

      Avatar
      שי

      אני פשוט החלפתי בנייר אפייה

      Avatar
      מערכת Foody

      נהדר!

    Avatar
    נועה

    האם זה הגיוני של30 יחידות כתוב 30 כוסות שעועית?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות