בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים
בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״לפחמימות 66.1 גרם 396.3 גרםשומן 11.2 גרם 67.0 גרםנתרן 1452.6 מ״ג 8715.5 מ״גחלבון 19.3 גרם 116.0 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 111.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 161.0 מ״ג 966.0 מ״גברזל 13.8 מ״ג 82.8 מ״גאשלגן 1416.8 מ״ג 8500.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.2 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות503
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 502.5 קק״ל 3015.2 קק״לפחמימות 66.1 גרם 396.3 גרםשומן 11.2 גרם 67.0 גרםנתרן 1452.6 מ״ג 8715.5 מ״גחלבון 19.3 גרם 116.0 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 111.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 161.0 מ״ג 966.0 מ״גברזל 13.8 מ״ג 82.8 מ״גאשלגן 1416.8 מ״ג 8500.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 503 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטיות
-
1/2 חבילה טורטייה גדולהמזרח מערב
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1 שן שום
-
1 פלפל אדום בינוני
-
6 כוסות שעועית שחורה
-
6 עלי קייל
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית כמון טחון
-
1 צרור כוסברה
סלסת עגבניות
אופן הכנה
- מבשלים את השעועית השחורה במים רותחים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
- חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות. קוצצים דק את השום ואת הפלפל האדום לקוביות. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים בצל, שום ופלפל אדום 7 דקות עד שהבצל מזהיב.
- קוצצים את הקייל לחתיכות גסות. מוסיפים למחבת את השעועית השחורה, הקייל, מלח וכמון ומטגנים 3 דקות לאיחוד הטעמים.
- מכינים את הסלסה: קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות. קוצצים דק את השום, הצ’ילי והכוסברה. מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מכינים את הגווקאמולי: קוצצים את הבצל והכוסברה. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון (אפשר גם למעוך במזלג ולערבב בקערה).
- מרכיבים את המנה: מחממים טורטיות במחבת יבשה (או בטוסטר) כמה שניות מכל צד.
- מורחים כל טורטייה במעט גווקאמולי, מעט סלסה וכמות נדיבה מתערובת השעועית. מניחים מעל מעט עלי ארוגולה ומגלגלים לגליל. מגישים בטמפ’ החדר.
לעוד מתכונים מקסיקנים לחצו כאן:
מתכון ראפ עוף מקסיקני עם אבוקדו ואיולי צ’יפוטלה
קסדיה - טוסט גבינה מקסיקני מטורטיות
מתכון פריטטה מקסיקנית משגעת - ארוחת ערב מהירה
אופן הכנה
- מבשלים את השעועית השחורה במים רותחים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
- חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות. קוצצים דק את השום ואת הפלפל האדום לקוביות. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים בצל, שום ופלפל אדום 7 דקות עד שהבצל מזהיב.
- קוצצים את הקייל לחתיכות גסות. מוסיפים למחבת את השעועית השחורה, הקייל, מלח וכמון ומטגנים 3 דקות לאיחוד הטעמים.
- מכינים את הסלסה: קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות. קוצצים דק את השום, הצ’ילי והכוסברה. מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מכינים את הגווקאמולי: קוצצים את הבצל והכוסברה. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון (אפשר גם למעוך במזלג ולערבב בקערה).
- מרכיבים את המנה: מחממים טורטיות במחבת יבשה (או בטוסטר) כמה שניות מכל צד.
- מורחים כל טורטייה במעט גווקאמולי, מעט סלסה וכמות נדיבה מתערובת השעועית. מניחים מעל מעט עלי ארוגולה ומגלגלים לגליל. מגישים בטמפ’ החדר.
לעוד מתכונים מקסיקנים לחצו כאן:
מתכון ראפ עוף מקסיקני עם אבוקדו ואיולי צ’יפוטלה
קסדיה - טוסט גבינה מקסיקני מטורטיות
מתכון פריטטה מקסיקנית משגעת - ארוחת ערב מהירה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מתאים לי כעת חבל על הזמן
ממש נהנתי מהמתכון אבל… הייתי בשוק שאת עוטפת את הכל בנייר כסף וחותכת את הכל. כל חלקיקי האלומיניום שלא רואים אותם נכנסים למזון זה לא בריא. אזנאוכל כל כך טעים ובריא נכנסים אליו חלקיקי אלומיניום
אני פשוט החלפתי בנייר אפייה
נהדר!
האם זה הגיוני של30 יחידות כתוב 30 כוסות שעועית?