בוריטו שעועית שחורה וירקות מוקפצים

בוריטו הוא הסנדוויץ' המקסיקני האולטימטיבי ובגרסה הזו הוא ממולא בשעועית, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מרענן. ארוחה טעימה ובריאה!
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    22

מצרכים

טורטיות

סלסת עגבניות

גוואקאמולי

אופן הכנה

  1. מבשלים את השעועית השחורה במים רותחים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  2. חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות. קוצצים דק את השום ואת הפלפל האדום לקוביות. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים בצל, שום ופלפל אדום 7 דקות עד שהבצל מזהיב.
  3. קוצצים את הקייל לחתיכות גסות. מוסיפים למחבת את השעועית השחורה, הקייל, מלח וכמון ומטגנים 3 דקות לאיחוד הטעמים.
  4. מכינים את הסלסה: קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות. קוצצים דק את השום, הצ’ילי והכוסברה. מערבבים את כל החומרים בקערה.
  5. מכינים את הגווקאמולי: קוצצים את הבצל והכוסברה. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון (אפשר גם למעוך במזלג ולערבב בקערה).
  6. מרכיבים את המנה: מחממים טורטיות במחבת יבשה (או בטוסטר) כמה שניות מכל צד.
  7. מורחים כל טורטייה במעט גווקאמולי, מעט סלסה וכמות נדיבה מתערובת השעועית. מניחים מעל מעט עלי ארוגולה ומגלגלים לגליל. מגישים בטמפ’ החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 524.2 קק״ל 3145.2 קק״ל
פחמימות 63.8 גרם 382.6 גרם
שומן 13.0 גרם 78.3 גרם
נתרן 1422.5 מ״ג 8534.9 מ״ג
חלבון 20.9 גרם 125.4 גרם
סיבים תזונתיים 24.1 גרם 144.8 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 11.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 184.1 מ״ג 1104.7 מ״ג
ברזל 16.0 מ״ג 95.9 מ״ג
אשלגן 1490.4 מ״ג 8942.5 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 17.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody