בורקיטס במילוי חצילים וגבינות

למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מפנק במתכון של בורקיטס במילוי חצילים וגבינות. הבצק קל ונוח לעבודה והמילוי פשוט משגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

מילוי

בצק

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מחוררים את החציל בכמה מקומות, מניחים בתבנית וצולים בתנור החם כ-30 דקות. מצננים, חוצים את החציל לאורך ומעבירים את בשר החצילים בעזרת כף לקערה (לא מכבים את התנור).
  3. מכינים את הבצק: בסיר קטן ממיסים את החמאה. מוסיפים את השמן, המים והמלח ומערבבים. מסירים מהאש.
  4. מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי עיבוד הבצק. מעבדים שתי דקות ומצננים.
  5. קוצצים דק את הפלפל החריף, שיני השום והפטרוזיליה ומוסיפים לקערת החציל. מפוררים פנימה את הגבינה ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור.
  6. מרדדים את הבצק באמצעות מערוך וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. בכל עיגול שמים כף מהתערובת וסוגרים לצורת חצי עיגול. מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים בתנור החם 30 דקות, עד שהבורקיטס זהובים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 116.9 קק״ל 2337.6 קק״ל
פחמימות 10.6 גרם 211.9 גרם
שומן 7.5 גרם 149.9 גרם
נתרן 235.5 מ״ג 4709.1 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 32.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.0 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 52.6 גרם
כולסטרול 8.6 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 9.9 מ״ג 197.1 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 7.9 מ״ג
אשלגן 75.3 מ״ג 1506.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody