בייגל גבינות דל פחמימות בלי רגשות אשם

אוהבים פחמימות אבל אכולים רגשות אשם? תמר שילון אופה לכם בייגל גבינות דל פחמימות שכיף לאכול עם ממרחים וירקות. והבונוס? הבייגל עשיר בחלבון ועשוי קמח כוסמין
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים  תנור ל-180 מעלות.
  2. מגררים את גבינת המוצרלה בפומפייה דקה.
  3. שמים בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל את גבינת השמנת והמוצרלה ומחממים 20-30 שניות (זהירות לא לחמם יותר מדי).
  4. מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
  5. מערבבים בקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים.
  6. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים לעיסה חלקה.
  7. משמנים תבנית דונאטס מסיליקון בספריי שמן ומוזגים אליה את הבלילה. מפזרים מעט מכל תבלין לציפוי - קורט מכל אחד.
  8. אופים בתנור החם 10 דקות (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה).
  9. מוציאים את הבייגלים מהתנור ומניחים את התבנית על רשת צינון.
  10. חותכים את הבייגל לשניים, מוסיפים גבינה וירקות ונהנים מארוחה טעימה, מאוזנת וסופר מפנקת.

הערות

  • בכל בייגל יש 71 קלוריות כל עוד נצמדים למתכון
  • אפשר להחליף את הגבינות השמנות בגבינות רזות, אך ההבדל מבחינה קלורית זניח ובגבינות השמנות יש יותר חלבון
  • לשדרוג, אפשר לפזר מעל הבייגלים לפני האפייה 20 גרם גבינת פרמזן מגוררת, שמוסיפה 3 קלוריות לכל בייגל

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 73.3 קק״ל 586.6 קק״ל
פחמימות 4.9 גרם 38.9 גרם
שומן 3.6 גרם 28.9 גרם
נתרן 145.6 מ״ג 1165.0 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 34.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 13.5 גרם
כולסטרול 69.2 מ״ג 553.8 מ״ג
סידן 37.2 מ״ג 297.7 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 28.4 מ״ג 226.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody