ביסקוטי בשתי קומות

כולם מכירים עוגיות ביסקוטי, אבל ביסקוטי בשתי קומות ? עוגיות איטלקיות מפורסמות בתוספת אגוזים או שקדים שאופים בשני צבעים שונים שמייצרים 2 קומות
כולם מכירים עוגיות ביסקוטי, אבל ביסקוטי בשתי קומות ? עוגיות איטלקיות מפורסמות בתוספת אגוזים או שקדים שאופים בשני צבעים שונים שמייצרים 2 קומות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1537.9 קק״ל 4613.6 קק״ל
    פחמימות 298.2 גרם 894.6 גרם
    שומן 23.8 גרם 71.3 גרם
    נתרן 819.1 מ״ג 2457.2 מ״ג
    חלבון 33.5 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 393.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 139.8 מ״ג 419.4 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 464.4 מ״ג 1393.3 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1537.9 קק״ל 4613.6 קק״ל
    פחמימות 298.2 גרם 894.6 גרם
    שומן 23.8 גרם 71.3 גרם
    נתרן 819.1 מ״ג 2457.2 מ״ג
    חלבון 33.5 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 23.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 393.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 139.8 מ״ג 419.4 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 464.4 מ״ג 1393.3 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

אפשר להכין גם כל שכבה בנפרד, או לוותר לגמרי על צבע שלא אוהבים, אבל אני בחורה לא החלטית אז תמיד מכינה את שני הצבעים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק בהיר

בצק כהה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
  4. מוסיפים שקדים ואגוזים ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק. מחלקים את הבצק לשני חלקים
  5. לשים לחלק אחד את הקקאו.
  6. משמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
  7. בידיים נקיות ורטובות משטחים את הבצק הלבן בשלוש התבניות. בידיים רטובות יוצרים שלושה “נקניקים” מהבצק הכהה ומשטחים מעל הבצק הבהיר בכל אחת מהתבניות.
  8. אופים כ- 35 דקות, עד שהכיכר זהובה, מוצקה למגע אך עדיין מעט רכה ללחיצה. מצננים לחלוטין.
  9. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  10. בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור (משתדלים לשמור על סדר הפריסה, אם רוצים לארוז בחזרה בתבנית, למשלוח).
  11. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין לפני שאורזים חזרה בתבנית ושולחים (או מגישים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביסקוטי בשתי קומות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות