ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל

ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי מהמטבח הצרפתי. ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל. קינוח עשיר וחגיגי במרקמים שונים שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

רוטב וניל

קרמל

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרנג: מחממים תנור ל-130 מעלות.
  2. שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים תוך הוספה איטית והדרגתית של הסוכר.
  3. מקציפים עד שהקצף יציב ורק אז מוסיפים את הוניל וקליפת הלימון.
  4. את הקצף מכניסים לתנור בצורת גושים משוננים ואופים 15 דקות.
  5. מכינים את הרוטב: שמים במיקסר המבשל את החלב הקר והווניל ומחממים ל-180 מעלות.
  6. מערבבים את החלמונים, סוכר לתערובת אחידה.
  7. מוסיפים למיקסר ומבשלים על 70 מעלות עד להסמכה.
  8. מבשלים את כל חומרי הקרמל עד שהוא מגיע לקרם בצבע ענבר.
  9. שמים בצלחות הגשה קרם וניל, שמים על כל אחד 2 גושי קצף אפויים ויוצקים מעל קרמל ומפזרים ברס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 888.6 קק״ל 3554.6 קק״ל
פחמימות 173.7 גרם 694.7 גרם
שומן 13.0 גרם 51.8 גרם
נתרן 417.5 מ״ג 1670.0 מ״ג
חלבון 24.2 גרם 96.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרם
שומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרם
כולסטרול 325.4 מ״ג 1301.7 מ״ג
סידן 238.0 מ״ג 951.9 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 432.3 מ״ג 1729.3 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody