בננות אישיות: מאפינס בננה ושוקולד צ’יפס

המתכון של מעין שטרודל למאפינס בננה ושוקולציפס זה בדיוק מה שאתה צריכים עכשיו, מתכון שכיף להכין בכמה דקות והתוצאה מאפינס נימוחים רכים שאי אפשר להפסיק לזלול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הבננות המרוסקות, ביצה, חמאה מומסת, חלב, סוכר חום ותמצית וניל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  2. מוסיפים קמח תופח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד כל המרכיבים.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מעבירים לתבנית שקעים משומנת, מפזרים עוד שוקולד צ׳יפס למעלה ואופים כ-20 דק׳. בתיאבון!

    למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!

    מאפינס בננה ושוקולציפס. צילום: מעין שטרודל
    מאפינס בננה ושוקולציפס. צילום: מעין שטרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1810.1 קק״ל 1810.1 קק״ל
פחמימות 299.8 גרם 299.8 גרם
שומן 50.2 גרם 50.2 גרם
נתרן 2531.5 מ״ג 2531.5 מ״ג
חלבון 32.7 גרם 32.7 גרם
סיבים תזונתיים 8.2 גרם 8.2 גרם
שומן רווי 28.8 גרם 28.8 גרם
כולסטרול 366.7 מ״ג 366.7 מ״ג
סידן 184.5 מ״ג 184.5 מ״ג
ברזל 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 1582.7 מ״ג 1582.7 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody