בצק סוכר ביתי

תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
תמיד רציתם ללמוד להכין לבד בצק סוכר ביתי לציפוי או קישוט עוגות בבית? זה ממש לא מסובך: רק 3 רכיבים וכמה דקות עבודה ואפשר להתחיל לפסל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    848
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״ל
    פחמימות 216.8 גרם 325.2 גרם
    שומן 0.5 גרם 0.8 גרם
    נתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    848
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״ל
    פחמימות 216.8 גרם 325.2 גרם
    שומן 0.5 גרם 0.8 גרם
    נתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 7.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
  2. מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
  3. מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
  4. לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
  5. מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
  6. משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
  7. שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בצק סוכר ביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ליה דצ'קובסקי

    אפשרי לעשות את זה בלי מיקסר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר לערבב ידנית באיטיות עד להטמעת אבקת הסוכר.

    Avatar
    שירה חדד

    איך שמים את הבצק סוכר על עוגה בילי שהיה קיפולים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, מגלגלים את הבצק סוכר המרודד על גבי מערוך, מרימים מהשיש וישר מניחים על העוגה בעדינות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות