משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה

יש לכם אורחים במפתיע ואתם רוצים להכין נשנוש מהיר וטעים? אהרוני מלמד איך מכינים משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה, פריכים וזהובים, שמתקתקים ברבע שעה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 15 ס”מ על 15 ס”מ. מתיזים מעט תרסיס שמן זית.
  3. מכינים את המילוי: קולפים וקוצצים דק את השום והבצל.
  4. קוצצים דק את הפלפל החריף.
  5. מגררים את הקשקבל בפומפייה.
  6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את כל חומרי המילוי מלבד הגבינה עד שהעלים נובלים מעט. מצננים, מוסיפים את הגבינה המגוררת, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז כל ריבוע בצק וסוגרים לצורת משולש.
  8. מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית. מתיזים מעט שמן וקולים את משולשי הבצק כ-3 דקות מכל צד.
  9. מגישים עם היוגורט, הבצל הירוק והסומאק.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 27.3 קק״ל 545.9 קק״ל
פחמימות 1.5 גרם 30.1 גרם
שומן 2.2 גרם 43.0 גרם
נתרן 124.9 מ״ג 2497.1 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 46.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 10.8 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 23.0 גרם
כולסטרול 5.1 מ״ג 101.6 מ״ג
סידן 65.1 מ״ג 1301.9 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
אשלגן 64.5 מ״ג 1290.3 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody