בקלוואה אגוזים עם חמאת עיזים

השף ישראל אהרוני מכין בקלוואה אגוזים עם חמאת עיזים: שכבות פריכות של בצק פילו דקיק עם מלית עשירה של אגוזים שונים בזיגוג חמאה מומסת ודבש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

מלית

ציפוי

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מתיזים תרסיס שמן על הפילו, מפזרים עליהם תערובת שקדים טחונים וסוכר. 
  3. מערבבים את השקדים, אגוזים, סוכר וקינמון.
  4. שמים 3 שכבות בכלי, עליו מחצית מתערובת השקדים, שלושה דפי בצק נוספים, המחצית השניה של התערובת ולבסוף עוד שלושה עלי בצק.
  5. יוצקים מעל את החמאה המומסת, מסמנים חתכים בעזרת סכין חדה.
  6. אופים כחצי שעה.
  7. יוצקים מעל את הדבש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3461.8 קק״ל 3461.8 קק״ל
פחמימות 264.8 גרם 264.8 גרם
שומן 252.7 גרם 252.7 גרם
נתרן 22.6 מ״ג 22.6 מ״ג
חלבון 63.4 גרם 63.4 גרם
סיבים תזונתיים 35.7 גרם 35.7 גרם
שומן רווי 22.4 גרם 22.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 542.8 מ״ג 542.8 מ״ג
ברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
אשלגן 2073.8 מ״ג 2073.8 מ״ג
אבץ 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody