בראוניז אישיים בציפוי מושחת

בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
  5. אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
  7. מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 169.7 קק״ל 3054.1 קק״ל
פחמימות 21.4 גרם 384.3 גרם
שומן 8.8 גרם 159.1 גרם
נתרן 56.3 מ״ג 1013.2 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 36.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 10.1 גרם
שומן רווי 5.3 גרם 96.2 גרם
כולסטרול 40.3 מ״ג 724.6 מ״ג
סידן 11.7 מ״ג 210.8 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 19.8 מ״ג
אשלגן 129.0 מ״ג 2322.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody