בוש קאבר דסקטופ

בראוניז הכי טובים שתכינו, באחריות!

רוצים מתכון מנצח של בראוניז? קבלו בראוניז עשירים ומתוקים שכל בני הבית אוהבים וימתיקו לכם את היום
רוצים מתכון מנצח של בראוניז? קבלו בראוניז עשירים ומתוקים שכל בני הבית אוהבים וימתיקו לכם את היום
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
106 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.7 קק״ל 3243.4 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 357.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 188.5 גרם
    נתרן 82.5 מ״ג 1319.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 94.5 גרם
    כולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 321.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 133.2 מ״ג 2130.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.7 קק״ל 3243.4 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 357.2 גרם
    שומן 11.8 גרם 188.5 גרם
    נתרן 82.5 מ״ג 1319.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 53.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 94.5 גרם
    כולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 20.1 מ״ג 321.0 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 133.2 מ״ג 2130.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

מחפשים מתכון מושלם של בראוניז? נסו את המתכון הזה, מתכון קל ופשוט שמוליד בראוניז נימוחים ושוקולדיים. מחכים שיצטננו, פורסים לקוביות ונהנים מכל ביס. אחרי שתכינו פעם אחת, תשובו להכין את הבראוניז האלה שוב ושוב.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
106 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בבן מארי. מעבירים לקערת המיקסר.
  3. מוסיפים לקערת המיקסר את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
  5. מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים בפעם האחרונה.
  6. יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-20 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז הכי טובים שתכינו, באחריות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (32)

Avatar

    Avatar
    מור לוי

    אפשר להחליף את השוקולד מריר בממרח שוקולד השחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מור, לא, יש צורך בשוקולד מריר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות