בראוניז מושחתים, טובים כאלה, מושלמים כאלה!

מי לא אוהב להתנחם בזרועותיו של בראוניז שוקולד מושחת ונימוח?? אף אחד היא התשובה הנכונה! בראוניז עשירים ומתוקים שכל בני הבית אוהבים וימתיקו לכם את היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בראוניז

תוספות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים בקערת מיקסר מבשל עם וו גיטרה את השוקולד והחמאה ומפעילים תכנית “חימום עדין” עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
  3. מוסיפים לקערה את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
  5. מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
  6. יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.

    בראוניז מושחתים. צילום: אפיק גבאי
    בראוניז מושחתים. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 269.4 קק״ל 4310.7 קק״ל
פחמימות 34.5 גרם 551.4 גרם
שומן 13.2 גרם 210.4 גרם
נתרן 74.7 מ״ג 1195.5 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 63.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.3 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 114.2 גרם
כולסטרול 70.6 מ״ג 1130.3 מ״ג
סידן 32.8 מ״ג 525.5 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 26.2 מ״ג
אשלגן 160.9 מ״ג 2574.8 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 13.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    Rina Ezra

    אין לי מיקסר מבשל,אז איך אני עושה?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody