רקע ברימאג

בראוניז הכי טובים שתכינו, באחריות!

רוצים מתכון מנצח של בראוניז? קבלו בראוניז עשירים ומתוקים שכל בני הבית אוהבים וימתיקו לכם את היום
רוצים מתכון מנצח של בראוניז? קבלו בראוניז עשירים ומתוקים שכל בני הבית אוהבים וימתיקו לכם את היום
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.0 קק״ל 3152.3 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 355.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 179.4 גרם
    נתרן 82.4 מ״ג 1319.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 93.6 גרם
    כולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 307.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 129.3 מ״ג 2069.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 197.0 קק״ל 3152.3 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 355.2 גרם
    שומן 11.2 גרם 179.4 גרם
    נתרן 82.4 מ״ג 1319.0 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 51.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 93.6 גרם
    כולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 307.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 21.3 מ״ג
    אשלגן 129.3 מ״ג 2069.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

מחפשים מתכון מושלם של בראוניז? נסו את המתכון הזה, מתכון קל ופשוט שמוליד בראוניז נימוחים ושוקולדיים. מחכים שיצטננו, פורסים לקוביות ונהנים מכל ביס. אחרי שתכינו פעם אחת, תשובו להכין את הבראוניז האלה שוב ושוב.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים בקערת מיקסר מבשל עם וו גיטרה את השוקולד והחמאה ומפעילים תכנית “חימום עדין” עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
  3. מוסיפים לקערה את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
  5. מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים בפעם האחרונה.
  6. יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-20 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
  7. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.

    בראוניז מושחתים. צילום: אפיק גבאי
    בראוניז מושחתים. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז הכי טובים שתכינו, באחריות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    אורנית

    באיזו גודל תבנית להשתמש? או שאין חשיבות

      Avatar
      מערכת Foody

      תבנית 20X30

    Avatar
    sara Yitzhaki

    הכנתי יצא מעולה טרפו אותה! תודה רבה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות