
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל50 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מרירשבור לקוביות, או שוקולד חלב
-
100 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
2 כפות שמן קנולה
-
300 גרם סוכר לבןאו כוס וחצי
-
3 ביצים M
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניללא חובה
-
70 גרם קמח לבןאו חצי כוס
-
35 גרם אבקת קקאואיכותית ומנופה, או רבע כוס
תוספות
-
100 גרם שוקולד חלבקצוץ גס
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים גס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- שמים בקערת מיקסר מבשל עם וו גיטרה את השוקולד והחמאה ומפעילים תכנית “חימום עדין” עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
- מוסיפים לקערה את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את התוספות ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-30 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
בראוניז מושחתים. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם ברימאג
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
16
מנות
קלוריות
270.3
קק״ל
4325.4
קק״ל
פחמימות
35.3
גרם
564.4
גרם
שומן
13.3
גרם
213.1
גרם
נתרן
92.7
מ״ג
1483.9
מ״ג
חלבון
4.0
גרם
64.4
גרם
סיבים תזונתיים
2.1
גרם
33.3
גרם
שומן רווי
7.1
גרם
113.4
גרם
כולסטרול
70.5
מ״ג
1128.2
מ״ג
סידן
32.5
מ״ג
519.2
מ״ג
ברזל
1.6
מ״ג
24.9
מ״ג
אשלגן
159.9
מ״ג
2558.0
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
13.6
מ״ג
תגובות (6)
אפשר במיקרו לגביי חמאה? ואפשר ביצים של L ולא M ?
אפשר במיקרו. ביצים בגודל לארג’ עדיפות.
אין לי מיקסר מבשל,אז איך אני עושה?
יצא מהמםםםם
באיזה גודל של תבנית?
היי טלי, מידת התבנית היא 20X30