אורחים בדרך? ברוסקטות גבינת שמנת, קוביות דלעת וזעתר טרי

נשנוש מושלם לאירוח, מקורי וטעים בטירוף - ברוסקטות בגט עם שום, דלעת מתקתקה אפויה, גבינת שמנת משובחת ועלי זעתר טריים שמעניקים לברוסקטות טעם וניחוח משגע
נשנוש מושלם לאירוח, מקורי וטעים בטירוף - ברוסקטות בגט עם שום, דלעת מתקתקה אפויה, גבינת שמנת משובחת ועלי זעתר טריים שמעניקים לברוסקטות טעם וניחוח משגע
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    57
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.4 קק״ל 573.7 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 41.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 30.4 גרם
    נתרן 214.9 מ״ג 2148.6 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 4.2 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 333.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 152.3 מ״ג 1522.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    57
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 57.4 קק״ל 573.7 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 41.2 גרם
    שומן 3.0 גרם 30.4 גרם
    נתרן 214.9 מ״ג 2148.6 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 25.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 4.2 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 333.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 152.3 מ״ג 1522.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את פרוסות הבגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים את הפרוסות בתנור עד שהחלק העליון זהוב-שחום אך החלק הפנימי עדיין רך.
  2. מוציאים מהתנור את הפרוסות ומשפשפים צד אחד של כל פרוסה בשן שום (שן אחת מספיקה לכ-4 פרוסות).
  3. קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות לא קטנות מדי. מניחים את קוביות הדלעת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעליהן קצת שמן זית ומלח ומכניסים לתנור עד לריכוך (כרבע שעה). מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
  4. מורחים את גבינת השמנת על פרוסות הבגט.
  5. מפזרים מעל כל פרוסה מהדלעת הצלויה, מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומפזרים מעל מעט עלי זעתר טריים או כל עלעלים אחרים שיש במקרר.

    ברוסקטות גבינת עזים, קוביות דלעת וזעתר טרי
    ברוסקטות גבינת שמנת, קוביות דלעת וזעתר טרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורחים בדרך? ברוסקטות גבינת שמנת, קוביות דלעת וזעתר טרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות