
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
1 בגט לבן גדול
-
4 שיני שום
-
1 חבילה גבינת סימפוניה טבעי
-
350 גרם דלעתחבילה אחת ארוזה שנמכרת ברשתות השיווק
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
1 חופן זעתרעלים טריים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את פרוסות הבגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים את הפרוסות בתנור עד שהחלק העליון זהוב-שחום אך החלק הפנימי עדיין רך.
- מוציאים מהתנור את הפרוסות ומשפשפים צד אחד של כל פרוסה בשן שום (שן אחת מספיקה לכ-4 פרוסות).
- קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות לא קטנות מדי. מניחים את קוביות הדלעת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעליהן קצת שמן זית ומלח ומכניסים לתנור עד לריכוך (כרבע שעה). מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
- מורחים את גבינת השמנת על פרוסות הבגט.
- מפזרים מעל כל פרוסה מהדלעת הצלויה, מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, קורט מלח וקורט פלפל שחור ומפזרים מעל מעט עלי זעתר טריים או כל עלעלים אחרים שיש במקרר.
ברוסקטות גבינת שמנת, קוביות דלעת וזעתר טרי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
57.4
קק״ל
573.7
קק״ל
פחמימות
4.1
גרם
41.2
גרם
שומן
3.0
גרם
30.4
גרם
נתרן
214.9
מ״ג
2148.6
מ״ג
חלבון
2.5
גרם
25.1
גרם
סיבים תזונתיים
1.0
גרם
10.4
גרם
שומן רווי
0.9
גרם
9.4
גרם
כולסטרול
4.2
מ״ג
42.0
מ״ג
סידן
38.4
מ״ג
383.9
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
2.0
מ״ג
אשלגן
163.5
מ״ג
1635.0
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (7)
איזה מתוק מלוח וטעים!
יוצא מעולה גם עם בטטה!
כמה שזה פשוט ככה זה טעים