סנו רקע

בריוש צעד אחר צעד – אם אין חלות או עוגות תאכלו בריוש!

לחמניות בריוש חלומיות, רכות ומתוקות שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
לחמניות בריוש חלומיות, רכות ומתוקות שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    799
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.6 קק״ל 7986.3 קק״ל
    פחמימות 119.4 גרם 1194.3 גרם
    שומן 37.8 גרם 378.5 גרם
    נתרן 764.9 מ״ג 7648.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 150.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 200.4 גרם
    כולסטרול 287.6 מ״ג 2876.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 453.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 150.8 מ״ג 1508.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    799
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.6 קק״ל 7986.3 קק״ל
    פחמימות 119.4 גרם 1194.3 גרם
    שומן 37.8 גרם 378.5 גרם
    נתרן 764.9 מ״ג 7648.5 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 150.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 200.4 גרם
    כולסטרול 287.6 מ״ג 2876.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 453.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 150.8 מ״ג 1508.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן שמים את כל מצרכי הסירופ, מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ צלול. מורידים מהאש, מצננים ומעברים למקרר.
  2. מכינים את הבריוש: לשים את כל המרכיבים למעט החמאה כ-5-7 דק’.
  3. מוסיפים את החמאה בכמה שלבים, כל פעם קצת, תוך כדי לישה. לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  4. מכסים את הקערה בסנו סושי- ניילון נצמד ומתפיחים את הבצק כשעה בטמפרטורת החדר.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  6. על משטח מקומח, יוצרים מהבצק כדורים בינוניים ומניחים להתפחה שנייה בקופסת שימורים ריקה, נקייה ומרופדת בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  7. אופים בתנור שחומם מראש כ-20-25 דק’.
  8. מוציאים מהתנור וכשהלחמניות עוד חמות, מטבילים אותן בסירופ סוכר קר.

    בריוש בקופסת שימורים (צילום: שניר גוואטה)
    בריוש בקופסת שימורים (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בריוש צעד אחר צעד – אם אין חלות או עוגות תאכלו בריוש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    מלכה ברכה

    האם אםשק לקבל הסבר לגבי ההתפחה השניה בתוך קופסת שימורים. כל כדור בקופסא? כל הכדורים בתוך הקופסא. לא ממש ברור לה לעשות

      Avatar
      Foody Foody

      כל כדור בתוך קופסא

      Avatar
      רויזמן יעל

      אני מצתערת אבל לא הבנתי כלום על הקופסה שימורים

      Avatar
      Foody Foody

      היי רויטל, קופסת השימורים משמשת כתבנית צרה וארוכה, כדי שתתקבל צורת הבריוש. לחילופין, אפשר להשתמש בתבנית עגולה בקוטר קטן יחסית (כ-8 ס”מ) עם דפנות גבוהות מאוד (כ-10 ס”מ) ואז תתקבל אותה הצורה המיוחלת. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות