אם אין לחם או עוגות תאכלו בריוש: חלום בקופסת שימורים

לחמניות בריוש חלומיות, רכות ומתוקות שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בריוש

סירופ

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: בסיר קטן שמים את כל מצרכי הסירופ, מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ צלול. מורידים מהאש, מצננים ומעברים למקרר.
  2. מכינים את הבריוש: לשים את כל המרכיבים למעט החמאה כ-5-7 דק’.
  3. מוסיפים את החמאה בכמה שלבים, כל פעם קצת, תוך כדי לישה. לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  4. מתפיחים את הבצק כשעה בטמפרטורת החדר.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  6. על משטח מקומח, יוצרים מהבצק כדורים בינוניים ומניחים להתפחה שנייה בקופסת שימורים ריקה, נקייה ומשומנת.
  7. אופים בתנור שחומם מראש כ-20-25 דק’.
  8. מוציאים מהתנור וכשהלחמניות עוד חמות, מטבילים אותן בסירופ סוכר קר.

    בריוש בקופסת שימורים (צילום: שניר גוואטה)
    בריוש בקופסת שימורים (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 796.3 קק״ל 7963.3 קק״ל
פחמימות 119.5 גרם 1194.5 גרם
שומן 37.1 גרם 371.3 גרם
נתרן 695.4 מ״ג 6953.5 מ״ג
חלבון 14.3 גרם 143.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.1 גרם
שומן רווי 20.2 גרם 202.0 גרם
כולסטרול 288.1 מ״ג 2880.6 מ״ג
סידן 48.0 מ״ג 480.0 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 18.7 מ״ג
אשלגן 194.6 מ״ג 1946.1 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 14.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    ניר

    כתוב 42 שמרים יבשים אין מצב שזה נכון

      Avatar
      אמירה

      לדעתי טעות… אולי 24 גר’?

    Avatar
    ולי

    כתוב במתכון אטריות ביצים, אני מניחה שהכוונה לביצים רגילות? 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      אכן הכוונה היא לביצים ((: תודה רבה על העדכון. יתוקן מיד.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody