רקע סימנס

בר בריא: חטיפי גרנולה מזינים עם טוויסט

חטיפי גרנולה בריאים ומזינים עם נגיעת אספרסו מפתיעה. גרנולה בר מושלם לנשנוש עם קפה, יוגורט או כארוחת בוקר קלילה בפני עצמו!
חטיפי גרנולה בריאים ומזינים עם נגיעת אספרסו מפתיעה. גרנולה בר מושלם לנשנוש עם קפה, יוגורט או כארוחת בוקר קלילה בפני עצמו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    167
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.3 קק״ל 3346.3 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 285.8 גרם
    שומן 9.3 גרם 185.2 גרם
    נתרן 81.4 מ״ג 1628.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 77.2 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סידן 12.5 מ״ג 250.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 59.8 מ״ג 1196.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    167
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.3 קק״ל 3346.3 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 285.8 גרם
    שומן 9.3 גרם 185.2 גרם
    נתרן 81.4 מ״ג 1628.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 77.2 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סידן 12.5 מ״ג 250.6 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 59.8 מ״ג 1196.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים ספל אספרסו במכונת הקפה ומצננים.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים: שיבולת השועל, הסוכר, הקמח, המלח, זרעי הפשתן וזרעי השומשום, גרעיני החמנייה וגרעיני הדלעת, השקדים והפקאנים.
  4. בקערה קטנה מערבבים את האספרסו עם הטחינה, הדבש והשמן. מוסיפים את החלבונים ומערבבים.
  5. יוצקים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב עם מרית סיליקון עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים בידיים רטובות ומהדקים.
  7. אופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד שהצדדים מזהיבים.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים.
  9. חותכים למלבנים בעזרת סכין לחם.
  10. עוטפים את חטיפי הגרנולה בנייר או בצלופן ושומרים בקופסה אטומה במקרר.

    חטיפי גרנולה עם קפה2. צילום: אלי סטרול
    חטיפי גרנולה מזינים וטעימים עם נגיעת אספרסו. צילום: אלי סטרול

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בר בריא: חטיפי גרנולה מזינים עם טוויסט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Matan Halili

    היי, בסרטון רשום ⅓ כוס סוכר וברכיבים רשום כוס סוכר.. מומלץ לתקן

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה, המתכון תוקן 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות