< רקע נינג'ה

בשר מפורק עסיסי ורך: אונטרייב שלא תוכלו להפסיק לאכול

אין כמו בשר מפורק עסיסי ורך! בשר אונטרייב מבושל בתבלינים עם מתיקות מעודנת ונוכחות בועטת, שתהנו מכל ביס ממנו
אין כמו בשר מפורק עסיסי ורך! בשר אונטרייב מבושל בתבלינים עם מתיקות מעודנת ונוכחות בועטת, שתהנו מכל ביס ממנו
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 156.8 קק״ל 940.9 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.8 גרם
    נתרן 518.8 מ״ג 3112.9 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 169.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 255.5 מ״ג 1532.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 156.8 קק״ל 940.9 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.8 גרם
    שומן 5.1 גרם 30.8 גרם
    נתרן 518.8 מ״ג 3112.9 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 2.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 169.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 255.5 מ״ג 1532.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

עצרו! לפניכם מנה שהיא לא רק שואו של מקצועני בשר, אלא גם כל כך קלה להכנה שהאורחים שלכם לא יאמינו שלקח לכם רק עשר דקות של עבודה כדי להכין אותה. בשר מפורק טעים ועסיסי מנתח אונטרייב שאפשר לאכול פשוט עם מזלג או להשקיע עם לחמניות קטנות וסלט רענן!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אונטרייב


אופן הכנה

  1. מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/ בישול ובוחרים בתוכנית “בישול/צריבה”. לוחצים על “התחלה/ עצירה”, מוסיפים שמן ומחממים את הסיר במשך 2 דקות.
  2. מוסיפים לסיר את רצועות הבצל ומטגנים למשך 10 דקות עד שהבצל מטוגן.
  3. מוסיפים לסיר את כוס המים ומכניסים את נתח בשר האונטרייב פנימה.
  4. מערבבים בקערה את השום, הסילאן, התבלינים והיין ויוצקים על הבשר.
  5. מעבירים את הסליידר למצב “סיר לחץ” מכוונים ל-HIGH, מוודאים שהשסתום סגור, שמים את הטיימר לשעה וחצי ומבשלים. בסיום הבישול מניחים לסיר להתקרר וכך משתחרר לאט כל הלחץ.
  6. מזיזים את הסליידר ימינה למצב “טיגון באוויר חם/ בישול”, פותחים את הסיר, מוציאים את הנתח ומפרקים לפירורים.
  7. טועמים את הרוטב, מתקנים תיבול אם נדרש. במידה ויש הרבה נוזלים, ניתן לצמצם אותם לסירופ על ידי העברה לסיר קטן ובישול על אש נמוכה.
אונטרייב נינג'ה
בשר אונטרייב מתפרק, רק ומטריף! צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בשר מפורק עסיסי ורך: אונטרייב שלא תוכלו להפסיק לאכול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות