
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
אופן הכנה

- מחממים את המרק בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה.
- מכניסים לקערת מעבד המזון את חזה העוף והבצל וטוחנים למחית אחידה.
- מעבירים את המחית לקערה.
- מוסיפים את הקמח, המלח, הכמון ושמן הזית ולשים היטב. אם התערובת יבש מדי אפשר להוסיף מעט מים בזהירות ואם היא רטובה מדי אפשר להוסיף מעט קמח חומוס.
- כשהתערובת מוכנה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למנוחה של כשעה במקרר.
- מוציאים מהמקרר, מגלגלים לכדורים קטנים (קוטר של כ-3 ס”מ) ומכניסים למרק. מבשלים כחצי שעה במרק (הכדורים מתנפחים בבישול).
מכניסים למרק. צילום: שניר גואטה גונדי עוף. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
68.4
קק״ל
820.2
קק״ל
פחמימות
1.9
גרם
22.5
גרם
שומן
3.3
גרם
39.0
גרם
נתרן
484.5
מ״ג
5814.1
מ״ג
חלבון
7.5
גרם
89.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.3
גרם
3.5
גרם
שומן רווי
0.6
גרם
7.2
גרם
כולסטרול
19.0
מ״ג
228.0
מ״ג
סידן
7.9
מ״ג
94.3
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
3.4
מ״ג
אשלגן
76.5
מ״ג
918.3
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
3.0
מ״ג
תגובות (17)
הגונדי יצא ממש טעים תודה רבה על המתכון
בשמחה רבה (: שמחים שאהבת!
שמים הל טחון בתערובת
אפשר כמובן. מי שאוהב… (:
בתור פרסיה אין על הגונדי שלנו
באמת גונדי מושלם. תודה, אנחנו שמחים שנהנית (: