רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

גונדי: קציצות חומוס ועוף בתוך מרק מנחם

קציצות גונדי הן קציצות פרסיות אווריריות ועשירות, עשויות חומוס ועוף המוגשות בתוך מרק חמים וחמצמץ. כי מה יותר טוב על הלב מגונדי ביום חורף קר?
קציצות גונדי הן קציצות פרסיות אווריריות ועשירות, עשויות חומוס ועוף המוגשות בתוך מרק חמים וחמצמץ. כי מה יותר טוב על הלב מגונדי ביום חורף קר?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.7 קק״ל 824.9 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 32.6 גרם
    שומן 3.3 גרם 39.5 גרם
    נתרן 484.8 מ״ג 5818.1 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 119.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 1230.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.7 קק״ל 824.9 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 32.6 גרם
    שומן 3.3 גרם 39.5 גרם
    נתרן 484.8 מ״ג 5818.1 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 91.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.9 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 228.0 מ״ג
    סידן 10.0 מ״ג 119.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 102.5 מ״ג 1230.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

מכינים את המצרכים לגונדי. צילום: שניר גואטה
מכינים את המצרכים לגונדי. צילום: שניר גואטה
  1. מחממים את המרק בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה.
  2. מכניסים לקערת מעבד המזון את חזה העוף והבצל וטוחנים למחית אחידה.
  3. מעבירים את המחית לקערה.
  4. מוסיפים את הקמח, המלח, כורכום, הכמון ושמן הזית ולשים היטב. אם התערובת יבש מדי אפשר להוסיף מעט מים בזהירות ואם היא רטובה מדי אפשר להוסיף מעט קמח חומוס.
  5. כשהתערובת מוכנה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למנוחה של כשעה במקרר.
  6. מוציאים מהמקרר, מגלגלים לכדורים קטנים (קוטר של כ-3 ס”מ) ומכניסים למרק. מבשלים כחצי שעה במרק (הכדורים מתנפחים בבישול).
    מכניסים למרק. צילום: שניר גואטה
    מכניסים למרק. צילום: שניר גואטה

    גונדי עוף. צילום: שניר גואטה
    גונדי עוף. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גונדי: קציצות חומוס ועוף בתוך מרק מנחם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      אין הל במתכון.

    Avatar
    אילנה אפלויג

    הגונדי יצא הרבה יוצר טעים כשהמרק הוא מעוף ודבר נוסף הכורכום הוא תבלין חשוב מאוד לגונדי.

      Avatar
      Foody Foody

      היי אילנה, אפשר להשתמש בחלקי עוף במקום חזה עוף. הכורכום מופיע במצרכים. בהצלחה!

    Avatar
    עינת

    הגונדי יצא ממש טעים תודה רבה על המתכון

      Avatar
      Foody Foody

      בשמחה רבה (: שמחים שאהבת!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות