מתכון גורמה ב-10 דקות: פסטה ברוטב שמנת וערמונים

פסטה ברוטב שמנת עשיר עם ערמונים קלויים, שום, אגוז מוסקט ופרמזן. מעדן גורמה בעשר דקות עבודה לארוחה חלבית טעימה ומהירה
פסטה ברוטב שמנת עשיר עם ערמונים קלויים, שום, אגוז מוסקט ופרמזן. מעדן גורמה בעשר דקות עבודה לארוחה חלבית טעימה ומהירה
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    836
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.7 קק״ל 4178.4 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 436.1 גרם
    סוכר 4.3 גרם 21.7 גרם
    שומן 45.6 גרם 227.9 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 2414.6 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 91.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 136.0 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 84.3 מ״ג
    סידן 92.9 מ״ג 464.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 151.3 מ״ג 756.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    836
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.7 קק״ל 4178.4 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 436.1 גרם
    סוכר 4.3 גרם 21.7 גרם
    שומן 45.6 גרם 227.9 גרם
    נתרן 482.9 מ״ג 2414.6 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 91.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 27.2 גרם 136.0 גרם
    כולסטרול 16.9 מ״ג 84.3 מ״ג
    סידן 92.9 מ״ג 464.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 151.3 מ״ג 756.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על השקית ומוציאים מהמים דקה לפני ההמלצה הכתובה (הפסטה תמשיך להתבשל גם ברוטב).
  2. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
  3. מוסיפים את השום ואת הערמונים ומקפיצים למשך כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט ואת אבקת מרק הבצל.
  5. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
  6. מוסיפים את הפרמזן המגוררת (שומרים קצת להגשה), מערבבים וטועמים. אם צריך מתקנים תיבול מלח ופלפל.
  7. מכניסים את הפסטה לתוך הרוטב ומערבבים ביחד עד להסמכה.
  8. מגישים עם מעט פרמזן מגוררת מעל.

    פסטה ברוטב שמנת וערמונים 2
    פסטה ברוטב שמנת וערמונים מושלמת! צילום: רותם בן מויאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון גורמה ב-10 דקות: פסטה ברוטב שמנת וערמונים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    גל

    אחלה מתכון- טעים מאןד- הייתי רק מוסיפה עוד ערמונים

      Avatar
      מערכת Foody

      מוזמנת להוסיף 🙂

    Avatar
    גליה

    אפשר אבקת מרק עוף במקום בצל? או עדיף בלי אבקת מרק בכלל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גליה, ההבדל בטעם משמעותי, עדיף כן עם אבקת מרק בצל ואם לא – אז לא להחליף באבקת מרק עוף

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי, תכיני ושתפי אותנו איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות