גזר ואצה אדומה בטמפורה עם רוטב עגבניות ווואסבי

כזאת טמפורה עדיין לא אכלתם. הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים מנה יפנית מיוחדת: גזר ואצה אדומה בטמפורה ברוטב עגבניות ווואסבי חריף
כזאת טמפורה עדיין לא אכלתם. הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים מנה יפנית מיוחדת: גזר ואצה אדומה בטמפורה ברוטב עגבניות ווואסבי חריף
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2426
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2426.0 קק״ל 9704.2 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.7 גרם
    שומן 259.1 גרם 1036.5 גרם
    נתרן 103.8 מ״ג 415.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 22.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 133.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 427.6 מ״ג 1710.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2426
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2426.0 קק״ל 9704.2 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.7 גרם
    שומן 259.1 גרם 1036.5 גרם
    נתרן 103.8 מ״ג 415.1 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 22.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 18.7 גרם 75.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 133.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 427.6 מ״ג 1710.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
הילה אלפרט
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

טמפורה

טיגון

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים טמפורהחותכים את האצות לחתיכות בעובי ס”מ ובאורך כ־2 ס”מ, את הגזר חותכים לגפרורים, ואת הבצל לפרוסות בעובי כ־1/2 ס”מ.
  2. שמים בקערה את המים, מוסיפים קמח וקמח תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות במיקסר כדי לא ליצור בועות אוויר.
  3. מוסיפים אבקת דאשי וסויה וממשיכים לערבב. סמיכות הבלילה צריכה להיות דומה לסמיכות הבלילה של הפנקייק.
  4. במחבת עמוקה או בסיר נמוך יוצקים שמן בגובה כ־3 ס”מ. מחממים את השמן לכ־180 מעלות.
  5. מערבבים את האצות עם הגזר, הבצל והשומשום קלוי. בעזרת מצקת מחוררת טובלים צרורות קטנים של ירקות (בערך כף גדושה) בבלילת הבצק.
  6. מטגנים עד שהבצק מזהיב, מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
  7. מכינים רוטב: לקערה יוצקים את הסויה עם מירין, שמן זית, וואסבי וסוחטים פנימה את העגבניות.
  8. מוסיפים את הבצל. בעזרת מטרפה מערבבים היטב, טועמים תיבול ומתקנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גזר ואצה אדומה בטמפורה עם רוטב עגבניות ווואסבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מירית ורד

    מה זה אבקת דאשי ומאיפה קונים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירית, זו אבקה שמפיקים בד”כ מדגים ואצות (אך אפשר גם מאצות ופטריות – כך שהאבקה גם יכולה להיות צמחונית)), ניתן למצוא בחנויות שמוכרות מוצרים מהמזרח הרחוק. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות