-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 753.9 קק״ל 3015.5 קק״לפחמימות 41.0 גרם 163.9 גרםשומן 62.5 גרם 249.8 גרםנתרן 77.7 מ״ג 310.7 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 36.0 גרם 144.2 גרםכולסטרול 155.3 מ״ג 621.0 מ״גסידן 187.8 מ״ג 751.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 234.2 מ״ג 936.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 24 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות754
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 753.9 קק״ל 3015.5 קק״לפחמימות 41.0 גרם 163.9 גרםשומן 62.5 גרם 249.8 גרםנתרן 77.7 מ״ג 310.7 מ״גחלבון 8.2 גרם 32.9 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרםשומן רווי 36.0 גרם 144.2 גרםכולסטרול 155.3 מ״ג 621.0 מ״גסידן 187.8 מ״ג 751.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 234.2 מ״ג 936.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 754 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם חלב מרוכז
-
3 כפות ממרח אגוזי לוז
-
3 חבילות קינדר בואנו
אופן הכנה
- שמים שמנת מתוקה, חלב מרוכז וממרח אגוזי לוז בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים חור עמוק במרכזה, מוסיפים פנימה את הקינדר בואנו, מכניסים את הכוס למכונה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
*מגישים את הגלידה בכוס או גביע ונהנים.
אופן הכנה
- שמים שמנת מתוקה, חלב מרוכז וממרח אגוזי לוז בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים חור עמוק במרכזה, מוסיפים פנימה את הקינדר בואנו, מכניסים את הכוס למכונה ולוחצים על תכנית “תוספות”.
*מגישים את הגלידה בכוס או גביע ונהנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן