גלידת קוקוס טבעונית עם שברי שוקולד מריר ובוטנים

תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
תמיד חלמתם להכין גלידה בבית? אתם לא מבינים כמה זה קל! מכינים גלידת קוקוס טבעונית עם שוקולד מריר, במרקם סורבה, בלי מכונת גלידה
  • עז תלם
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.4 קק״ל 3069.4 קק״ל
    פחמימות 75.2 גרם 300.9 גרם
    שומן 40.6 גרם 162.3 גרם
    נתרן 144.2 מ״ג 576.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 116.5 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 18.5 מ״ג 74.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 485.8 מ״ג 1943.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.4 קק״ל 3069.4 קק״ל
    פחמימות 75.2 גרם 300.9 גרם
    שומן 40.6 גרם 162.3 גרם
    נתרן 144.2 מ״ג 576.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 116.5 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 18.5 מ״ג 74.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 485.8 מ״ג 1943.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין. מורידים מהאש ונותנים לסירופ להתקרר (אפשר גם לצקת מים רותחים על הסוכר ולערבב עד שמתמוסס).
  2. שמים את קרם הקוקוס בקערת נירוסטה (או כל כלי אחר שמתאים להקפאה).
  3. מוסיפים אליו 1/3 כוס (80 מ”ל) מהסירופ ואת הוודקה. בוחשים היטב. מוסיפים עוד בהדרגה מהסירופ עד שטעם התערובת הוא מעט מתוק מדי (בהקפאה פחות מרגישים את הסוכר, אז טעם מתוק רגיל זה לא מספיק).
  4. מעבירים את התערובת למקפיא ובוחשים היטב כל 20 דקות במשך 3-4 שעות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין ומקבלת מרקם של סורבה.
  5. למרקם חלק במיוחד, טוחנים את הסורבה במעבד מזון לפני ההגשה. לחלופין, אפשר להעביר את התערובת אל תבנית קוביות קרח, להקפיא לחלוטין ואז לטחון בבלנדר מתאים.
  6. להגשה, מחלקים את הגלידה למנות, מפזרים מעט בוטנים גרוסים ומעל מגררים מעט שוקולד מריר איכותי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלידת קוקוס טבעונית עם שברי שוקולד מריר ובוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רעות

    נראה מעולה! אפשר בלי הוודקה שיתאים לילדים?

      Avatar
      לבנה לדרמן

      האם אפשר ליקר במקום וודקה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות