גספצ’ו: מרק עגבניות קר ו-2 טיפים חשובים

תמרה אהרוני חולקת איתנו מתכון מנצח של גספצ׳ו, מרק עגבניות קר עם שני טיפים חשובים לקבלת מרק מושלם. אחרי שתנסו לא תוכלו להכין אחרת
תמרה אהרוני חולקת איתנו מתכון מנצח של גספצ׳ו, מרק עגבניות קר עם שני טיפים חשובים לקבלת מרק מושלם. אחרי שתנסו לא תוכלו להכין אחרת
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.8 קק״ל 1147.2 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 76.2 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.2 גרם
    נתרן 405.0 מ״ג 1619.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.5 מ״ג 142.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 905.7 מ״ג 3622.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 286.8 קק״ל 1147.2 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 76.2 גרם
    שומן 20.3 גרם 81.2 גרם
    נתרן 405.0 מ״ג 1619.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 35.5 מ״ג 142.2 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 905.7 מ״ג 3622.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

גספצ׳ו

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את כל הירקות ואת האפרסק וחותכים לקוביות גדולות, מקלפים את השום. מסירים את הגרעינים מהצ׳ילי.
  2. שמים את כל קוביות הירקות והאפרסק, השום והצ’ילי במעבד המזון וטוחנים היטב לתערובת חלקה ונוזלית.
  3. לוקחים קערה גדולה ומניחים מעליה מסננת דקה. יוצקים את תערובת הירקות למסננת ובעזרת כף מועכים אותה כדי למצות את כל המיץ מהירקות (צריך סבלנות זה לוקח כמה דקות). מחזירים למעבד המזון את גושי הירקות שנשארו במסננת טוחנים שוב ומחזירים למסננת לסיבוב מעיכה נוסף (אפשר להרוויח ככה עוד קצת מיץ) לאחר שיצא כל המיץ זורקים את מה שנותר במסננת.
  4. מעבירים את הנוזל לקנקן הבלנדר ומוסיפים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, המלח והפלפל.
  5. בוחרים בתכנית EXTRACT .
  6. לפני ההגשה מורחים את פרוסת הלחם במעט שמן זית וקולים אותן 4-5 דקות בתנור חם או במכשיר הנינג’ה גריל.
  7. מחלקים את המרק לקעריות בכל קערה שמים מעט מהירקות החתוכים ופיסות מהלחם הקלוי, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גספצ’ו: מרק עגבניות קר ו-2 טיפים חשובים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות