גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים
מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 901.3 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 90.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 1734.4 מ״ג 3468.7 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 159.1 מ״ג 318.3 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1325.7 מ״ג 2651.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    451
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.6 קק״ל 901.3 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 90.8 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 1734.4 מ״ג 3468.7 מ״ג
    חלבון 17.6 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 159.1 מ״ג 318.3 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1325.7 מ״ג 2651.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק


אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ואת השום.
  2. חותכים גס את המלפפונים והגמבה. מגלענים את האפרסק.
  3. קוצצים דק את המלפפון (שנועד להגשה) והביצה הקשה. מגרדים את הפרמזן.
  4. שמים את כל רכיבי המרק בקערת מעבד המזון ומרסקים לתערובת חלקה.
  5. מגישים בצלחות הגשה עמוקות עם כל התוספות מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות