גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצל ואת השום.
  2. חותכים גס את המלפפונים והגמבה. מגלענים את האפרסק.
  3. קוצצים דק את המלפפון (שנועד להגשה) והביצה הקשה. מגרדים את הפרמזן.
  4. שמים את כל רכיבי המרק בקערת מעבד המזון ומרסקים לתערובת חלקה.
  5. מגישים בצלחות הגשה עמוקות עם כל התוספות מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 446.8 קק״ל 893.6 קק״ל
פחמימות 43.9 גרם 87.7 גרם
שומן 20.2 גרם 40.4 גרם
נתרן 2668.6 מ״ג 5337.2 מ״ג
חלבון 17.6 גרם 35.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 7.6 גרם
כולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
סידן 171.6 מ״ג 343.2 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״ג
אשלגן 1360.9 מ״ג 2721.8 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody