רקע הנמל מעודכן

פאי עוגיית שוקולד צ’יפס

מחפשים דרך לרענן את עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות? קבלו מתכון מקורי לפאי עוגיית שוקולד צ'יפס! ואל דאגה - הטעם הנפלא נשאר גם בגרסה החדשה
מחפשים דרך לרענן את עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות? קבלו מתכון מקורי לפאי עוגיית שוקולד צ'יפס! ואל דאגה - הטעם הנפלא נשאר גם בגרסה החדשה
  • שלומית שרבי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4621
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4620.7 קק״ל 4620.7 קק״ל
    פחמימות 569.4 גרם 569.4 גרם
    שומן 229.2 גרם 229.2 גרם
    נתרן 3656.8 מ״ג 3656.8 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 30.9 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 248.9 מ״ג 248.9 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 778.0 מ״ג 778.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4621
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4620.7 קק״ל 4620.7 קק״ל
    פחמימות 569.4 גרם 569.4 גרם
    שומן 229.2 גרם 229.2 גרם
    נתרן 3656.8 מ״ג 3656.8 מ״ג
    חלבון 66.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 10.1 גרם
    שומן רווי 30.9 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 248.9 מ״ג 248.9 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 778.0 מ״ג 778.0 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
שלומית שרבי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר הלבן, הסוכר החום, המלח והחמאה עד לקבלת תערובת משחתית.
  2. מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במיקסר רק עד קבלת תערובת אחידה. 
  4. יוצרים מהתערובת 2 כדורים שווים בגודלם ומקפיאים למשך 30 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  6. מוציאים את הבצק מהפריזר ומשטחים כדור אחד על תבנית עם נייר אפייה מתאים.
  7. מפזרים נטיפי שוקולד ומשטחים מעליהם את הכדור השני.
  8. אופים במשך כ-25 דקות. מוצאים ומצננים. 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי עוגיית שוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות