רקע הנמל
הנמל

הכוכב של שולחן החג: סלמון עם סלט קינואה ורימונים חגיגי!

דג סלמון עם סלט קינואה ורימונים צבעוני ובריא, ברוטב מתקתק שמשתלב במנה באופן מושלם. מנה יפה וחגיגית לראש השנה, שתקטוף המון מחמאות!
דג סלמון עם סלט קינואה ורימונים צבעוני ובריא, ברוטב מתקתק שמשתלב במנה באופן מושלם. מנה יפה וחגיגית לראש השנה, שתקטוף המון מחמאות!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.0 קק״ל 1640.0 קק״ל
    פחמימות 174.4 גרם 697.4 גרם
    שומן 173.6 גרם 694.3 גרם
    נתרן 959.3 מ״ג 3837.2 מ״ג
    חלבון 157.8 גרם 631.2 גרם
    סיבים תזונתיים 156.5 גרם 625.8 גרם
    שומן רווי 157.6 גרם 630.5 גרם
    כולסטרול 155.2 מ״ג 620.7 מ״ג
    סידן 176.2 מ״ג 705.0 מ״ג
    ברזל 156.2 מ״ג 624.6 מ״ג
    אשלגן 346.1 מ״ג 1384.6 מ״ג
    אבץ 155.6 מ״ג 622.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 410.0 קק״ל 1640.0 קק״ל
    פחמימות 174.4 גרם 697.4 גרם
    שומן 173.6 גרם 694.3 גרם
    נתרן 959.3 מ״ג 3837.2 מ״ג
    חלבון 157.8 גרם 631.2 גרם
    סיבים תזונתיים 156.5 גרם 625.8 גרם
    שומן רווי 157.6 גרם 630.5 גרם
    כולסטרול 155.2 מ״ג 620.7 מ״ג
    סידן 176.2 מ״ג 705.0 מ״ג
    ברזל 156.2 מ״ג 624.6 מ״ג
    אשלגן 346.1 מ״ג 1384.6 מ״ג
    אבץ 155.6 מ״ג 622.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים, מוסיפים את הקינואה ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים נספגים, והקינואה מבושלת ורכה. מצננים.
  3. מכינים את הסלט: שמים בקערה גדולה את הקינואה.
  4. מוסיפים את הבצל, עשבי התיבול, גרגירי הרימון והמלח ומערבבים.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את שמן הזית, מיץ הלימון והסילאן עד לקבלת תערובת אחידה.

    סלמון עם סלט קינואה3
    מכינים את הרוטב לסלט. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  6. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים.
  7. מחממים שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הסלמון ומטגנים במשך כ-2-3 דקות מכל צד עד להזהבה קלה כדי שהדג ישאר עסיסי.
  8. מניחים בצלחת הגשה כמות נדיבה של הסלט, לידו פרוסת סלמון ומגישים.

    סלמון עם סלט קינואה1
    סלמון עם סלט קינואה עשיר וצבעוני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכוכב של שולחן החג: סלמון עם סלט קינואה ורימונים חגיגי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עדן

    קציצות עם לוביה מתאים לי לברכות של ראש השנה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות