דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats)

מתכון משגע לדייסת שיבולת שועל בין לילה או בשם היותר מגניב - overnight oats. דייסה בריאה וטעימה עם איזו תוספות שרוצים ומקבלים קינוח מושלם או ארוחת בוקר מזינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בסיס

תוספות

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל מרכיבי הבסיס, מערבבים היטב, מכסים ומשאירים במקרר למשך לילה שלם, או לפחות לשעתיים.
    שמים בקערה את כל מרכיבי הבסיס. צילום: שניר גואטה
    שמים בקערה את כל מרכיבי הבסיס. צילום: שניר גואטה
    2 כפות סוכר של טרוביה. צילום: שניר גואטה
    2 כפות סוכר של טרוביה. צילום: שניר גואטה

    מערבבים היטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים היטב. צילום: שניר גואטה

  2. מערבבים היטב ומחלקים בין צנצנות הגשה.

    מחלקים בין צנצנות הגשה. צילום: שניר גואטה
    מחלקים בין צנצנות הגשה. צילום: שניר גואטה

  3. מגישים עם תוספות לפי הטעם.
    מוסיפים פירות לפי הטעם. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים פירות לפי הטעם. צילום: שניר גואטה
    מזלפים קצת דבש. צילום: שניר גואטה
    מזלפים קצת דבש. צילום: שניר גואטה

    בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 236.4 קק״ל 945.5 קק״ל
פחמימות 34.7 גרם 138.9 גרם
סוכר 9.8 גרם 39.2 גרם
שומן 8.0 גרם 31.9 גרם
נתרן 60.6 מ״ג 242.5 מ״ג
חלבון 9.6 גרם 38.5 גרם
סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.6 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
כולסטרול 10.8 מ״ג 43.2 מ״ג
סידן 183.9 מ״ג 735.6 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 299.5 מ״ג 1197.9 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar