דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats)

מתכון משגע לדייסת שיבולת שועל בין לילה או בשם היותר מגניב - overnight oats. דייסה בריאה וטעימה עם איזו תוספות שרוצים ומקבלים קינוח מושלם או ארוחת בוקר מזינה
מתכון משגע לדייסת שיבולת שועל בין לילה או בשם היותר מגניב - overnight oats. דייסה בריאה וטעימה עם איזו תוספות שרוצים ומקבלים קינוח מושלם או ארוחת בוקר מזינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.4 קק״ל 993.6 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 135.1 גרם
    שומן 8.0 גרם 31.9 גרם
    נתרן 60.7 מ״ג 242.8 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.2 מ״ג
    סידן 184.0 מ״ג 735.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 299.6 מ״ג 1198.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 248.4 קק״ל 993.6 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 135.1 גרם
    שומן 8.0 גרם 31.9 גרם
    נתרן 60.7 מ״ג 242.8 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.2 מ״ג
    סידן 184.0 מ״ג 735.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 299.6 מ״ג 1198.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תוספות


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל מרכיבי הבסיס, מערבבים היטב, מכסים ומשאירים במקרר למשך לילה שלם, או לפחות לשעתיים.

    מערבבים היטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים היטב. צילום: שניר גואטה

  2. מערבבים היטב ומחלקים בין צנצנות הגשה.
  3. מגישים עם תוספות לפי הטעם.

    מזלפים קצת דבש. צילום: שניר גואטה
    מזלפים קצת דבש. צילום: שניר גואטה

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין!
דייסת שיבולת שועל בין לילה (overnight oats)

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות