
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
-
1 1/2 כוסות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1 1/2 כוסות חלב שקדיםאו כל חלב אחר
-
2 כפיות קינמון טחון
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מבשלים את שיבולת השועל: על כל כוס שיבולת שועל מוסיפים כוס חלב. כשהדייסה מסמיכה, מוסיפים קינמון ווניל ומערבבים. מוזגים לתוך 3 קעריות.
- קערית 1- מוזגים מייפל, תפוחים וצימוקים, קערית 2- קקאו ותותים, קערית 3- חמאת בוטנים ובננות.
דייסת שיבולת שועל. צילום: שניר גוואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
221.1
קק״ל
221.1
קק״ל
פחמימות
36.2
גרם
36.2
גרם
שומן
5.1
גרם
5.1
גרם
נתרן
1.6
מ״ג
1.6
מ״ג
חלבון
4.3
גרם
4.3
גרם
סיבים תזונתיים
2.7
גרם
2.7
גרם
שומן רווי
0.4
גרם
0.4
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
1.0
מ״ג
1.0
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
אשלגן
7.5
מ״ג
7.5
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (12)
הארוחה הכי חשובה והכי אהובה עלי
גם בריא וגם טעים
בריא מזין וקל