דייסת שיבולת שועל מתוקה ב-3 טעמים

להתחיל את היום עם ארוחת בוקר בריאה טעימה וקלה להכנה - תמרה ועומר מכינים דייסת שיבולת שועל מתוקה ב-3 טעמים מושלמים בכמה דקות
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את שיבולת השועל: על כל כוס שיבולת שועל מוסיפים כוס חלב. כשהדייסה מסמיכה, מוסיפים קינמון ווניל ומערבבים. מוזגים לתוך 3 קעריות.
  2. קערית 1- מוזגים מייפל, תפוחים וצימוקים, קערית 2- קקאו ותותים, קערית 3- חמאת בוטנים ובננות.

    דייסת שיבולת שועל. צילום: שניר גוואטה
    דייסת שיבולת שועל. צילום: שניר גוואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 211.2 קק״ל 211.2 קק״ל
פחמימות 33.1 גרם 33.1 גרם
שומן 5.1 גרם 5.1 גרם
נתרן 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 4.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 0.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody