סנו רקע

דלעת ערמונים ממולאת באורז עם פרגיות והפתעות

איזו מנה מקסימה ומשמחת זו! החגיגיות שלה משתלבת באופן מושלם בטעם הנהדר, ומובטח לכם שהאורחים שלכם לא יפסיקו להתפעל ממנה.
איזו מנה מקסימה ומשמחת זו! החגיגיות שלה משתלבת באופן מושלם בטעם הנהדר, ומובטח לכם שהאורחים שלכם לא יפסיקו להתפעל ממנה.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.7 קק״ל 2085.9 קק״ל
    פחמימות 76.9 גרם 614.8 גרם
    שומן 61.9 גרם 494.9 גרם
    נתרן 433.1 מ״ג 3465.1 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 573.1 גרם
    סיבים תזונתיים 56.0 גרם 447.6 גרם
    שומן רווי 55.2 גרם 441.8 גרם
    כולסטרול 55.0 מ״ג 440.0 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 510.3 מ״ג
    ברזל 55.3 מ״ג 442.7 מ״ג
    אשלגן 150.0 מ״ג 1199.8 מ״ג
    אבץ 55.3 מ״ג 442.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    261
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 260.7 קק״ל 2085.9 קק״ל
    פחמימות 76.9 גרם 614.8 גרם
    שומן 61.9 גרם 494.9 גרם
    נתרן 433.1 מ״ג 3465.1 מ״ג
    חלבון 71.6 גרם 573.1 גרם
    סיבים תזונתיים 56.0 גרם 447.6 גרם
    שומן רווי 55.2 גרם 441.8 גרם
    כולסטרול 55.0 מ״ג 440.0 מ״ג
    סידן 63.8 מ״ג 510.3 מ״ג
    ברזל 55.3 מ״ג 442.7 מ״ג
    אשלגן 150.0 מ״ג 1199.8 מ״ג
    אבץ 55.3 מ״ג 442.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
31 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי  


אופן הכנה

  1. ראשית, מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים מעט.
  2. שנית, מוסיפים את הפרגיות וכן את שאר המרכיבים והתיבול, מלבד האורז, ומקפיצים עד שהפרגיות זהובות.
  3. מעבירים את הפרגיות המבושלות לקערה ומערבבים יחד עם האורז המבושל.

    דלעת ערמונים ממולאת באורז עם פרגיות והפתעות5
    מילוי של אורז, פרגיות וצנוברים

  4. בשלב זה מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  5. חוצים את דלעת הערמונים ל-2, מנקים מגרעינים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכסים ברדיד אלומיניום.
  6. אופים אפייה מקדימה במשך 30 דקות את דלעות הערמונים כדי שיתרככו.
  7. לאחר האפייה המקדימה, מוציאים את הדלעות, וממלאים כל חצי דלעת במילוי האורז והפרגיות.
  8. מעלים את חום התנור ל-200 מעלות, מחזירים את הדלעות לתבנית האפייה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
  9. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דלעת ערמונים ממולאת באורז עם פרגיות והפתעות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    Assael Varda

    מתכון שהציל את הכבוד שלי ? כמומגדולה,הכנתי,צילחתי,הגשתי.נראה מדהים וטעיםםם

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה, תודה ששיתפת אותנו!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות