הגלידרייה של ברקו: גלידה וניל ביתית עם רוטב קרמל מלוח

בדיוק בזמן לשיא החום של הקיץ, הגלידרייה מגיעה אליכם הביתה! גלידת וניל משגעת בהכנה ביתית פשוטה, שמוגשת עם רוטב קרמל ושברי בייגלה או כל תוספת אחרת שאוהבים
בדיוק בזמן לשיא החום של הקיץ, הגלידרייה מגיעה אליכם הביתה! גלידת וניל משגעת בהכנה ביתית פשוטה, שמוגשת עם רוטב קרמל ושברי בייגלה או כל תוספת אחרת שאוהבים
  • Berko Made
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1079
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1078.9 קק״ל 4315.7 קק״ל
    פחמימות 67.5 גרם 269.9 גרם
    שומן 83.9 גרם 335.6 גרם
    נתרן 136.1 מ״ג 544.6 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 50.4 גרם 201.6 גרם
    כולסטרול 36.6 מ״ג 146.5 מ״ג
    סידן 305.8 מ״ג 1223.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 418.4 מ״ג 1673.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1079
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1078.9 קק״ל 4315.7 קק״ל
    פחמימות 67.5 גרם 269.9 גרם
    שומן 83.9 גרם 335.6 גרם
    נתרן 136.1 מ״ג 544.6 מ״ג
    חלבון 13.4 גרם 53.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 50.4 גרם 201.6 גרם
    כולסטרול 36.6 מ״ג 146.5 מ״ג
    סידן 305.8 מ״ג 1223.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 418.4 מ״ג 1673.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור

לא תאמינו כמה קל להכין גלידה בבית! המרקם יוצא מדהים! ממש כמו בגלידרייה. זה מתכון בסיסי רק עם וניל, מומלץ להשקיע בתמצית וניל איכותית כי זה עושה את כל ההבדל.

אפשר לשלב עם עוד המון תוספות: פירות, שברי עוגיות, ממרחים, אגוזים ועוד… אני מציעה להגיש עם רוטב קרמל מלוח ושברי בייגלה שבטוח כולם הכי יאהבו.

רוצים עוד מתכונים של BERKO-MADE? רוצים להישאר מעודכנים ובעניינים? עקבו אחריה ברשתות החברתיות!

לאינסטגרם שלה

לפייסבוק שלה

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

רוטב קרמל

קישוט

  • 1 חבילה בייגלה
    שבור לגודל הרצוי (לא חובה - אפשר שברי עוגיות, שוקולד, מרשמלו ועוד)

אופן הכנה

  1. מכינים את הגלידה: מקציפים את השמנת דקה או שתיים עד שמתחילות בועות.

    מקציפים את השמנת עד שמתחילות בועות. צילום: Berko Made
    מקציפים את השמנת עד שמתחילות בועות. צילום: Berko Made

  2. מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף, כשהקצפת יציבה מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד קצת עד להטמעה מוחלטת.

    כשהקצפת יציבה מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עד להטמעה. צילום: Berko Made
    כשהקצפת יציבה מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עד להטמעה. צילום: Berko Made

  3. מעבירים לקופסה עם מכסה ומכניסים למקפיא לכ-8 שעות.

    מעבירים לקופסה עם מכסה ומקפיאים. צילום: Berko Made
    מעבירים לקופסה עם מכסה ומקפיאים. צילום: Berko Made

  4. מכינים את הרוטב קרמל מלוח: ממיסים יחד במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

    ממיסים יחד במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומערבבים היטב. צילום: Berko Made
    ממיסים יחד במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומערבבים היטב. צילום: Berko Made

  5. מגישים: בקערות הגשה אישיות יוצרים כדורים גלידה בעזרת כף קפיצית או כף רגילה. מפזרים שברי בייגלה מלוח ומזלפים מרוטב הקרמל מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הגלידרייה של ברקו: גלידה וניל ביתית עם רוטב קרמל מלוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רוית פיטוסי

    קניתי את כל המצרכים נכין לשבת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות