הכי כייף להגיד ולהכין מק אנד צ׳יז כרובית! בדוק!

הכינו את הכפות! עשר דקות עבודה בלבד ויש לכם מק אנד צ׳יז כרובית: מנה מעולה של כרובית מוקרמת בבשמל וגבינה עם פסטה אפויה בתנור
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים ל-180 מעלות. 
  2. מפזרים על גבי תבנית אפייה את פרחי הכרובית ומפזרים עליהם מהשמן וחצי מכמות התימין. מערבבים ומכניסים לתנור כ-20 דקות, עד להזהבה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים, סיר פסטה כזה יתאים לכם ממש.
  4. בסיר בינוני-קטן ממיסים על להבה נמוכה את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח והחלב עד שמתקבל קרם אחיד (קרם בשמל).
  5. מסירים מהאש, מוסיפים חרדל, מלח ואגוז מוסקט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מערבבים את הפסטה עם הכרובית, גבינות ורוטב בשמל ומערבבים היטב.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס גדולה, או תבנית קרמיקה יפה כזאת אפשר לפזר עוד קצת גבינה מגוררת מעל ואופים כ-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב והגבינה מבעבעת.

מה עושים כשמתגעגעים לפריז ותקועים בגבעתיים? מרק כרובית אלילי!

קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי

שניצל סטייק כרובית עם חרדל בציפוי פירורי לחם

יותר מהיר ולוהט מטייק אווי - מרק תירס וכרובית בקארי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2889.9 קק״ל 2889.9 קק״ל
פחמימות 302.8 גרם 302.8 גרם
שומן 131.6 גרם 131.6 גרם
נתרן 2876.0 מ״ג 2876.0 מ״ג
חלבון 128.9 גרם 128.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 48.0 גרם 48.0 גרם
כולסטרול 201.0 מ״ג 201.0 מ״ג
סידן 1213.1 מ״ג 1213.1 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
אשלגן 1750.0 מ״ג 1750.0 מ״ג
אבץ 4.9 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody