הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!
כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״לפחמימות 11.8 גרם 237.0 גרםשומן 3.7 גרם 74.4 גרםנתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״גסידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות82
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״לפחמימות 11.8 גרם 237.0 גרםשומן 3.7 גרם 74.4 גרםנתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״גסידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 82 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
טראפלס
-
180 גרם קורנפלקס כריות
-
30 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות נוטלה
-
50 מ"ל חלב 3%
ציפוי
-
50 גרם אבקת קקאו
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הכריות לאבקה.
- מוציאים כ-30 גרם מהתערובת לקערה קטנה ומניחים בצד.
- ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס).
- בקערה שמים את אבקת הכריות, נוטלה, שוקולד מריר וחלב, ומעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק.
- מחלקים את הבצק לכדורים, ומשטחים אותם בתוך תבנית סיליקון לצורת ריבועים (ניתן כמובן לדלג על שלב זה ולהשאיר את הטראפלס עגולים).
- מעבירים את התבנית למקפיא לכ-15 דק’.
- בקערה קטנה מניחים קקאו ואת יתרת אבקת הכריות, ומערבבים עד לאיחוד.
- מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הכריות לאבקה.
- מוציאים כ-30 גרם מהתערובת לקערה קטנה ומניחים בצד.
- ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס).
- בקערה שמים את אבקת הכריות, נוטלה, שוקולד מריר וחלב, ומעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק.
- מחלקים את הבצק לכדורים, ומשטחים אותם בתוך תבנית סיליקון לצורת ריבועים (ניתן כמובן לדלג על שלב זה ולהשאיר את הטראפלס עגולים).
- מעבירים את התבנית למקפיא לכ-15 דק’.
- בקערה קטנה מניחים קקאו ואת יתרת אבקת הכריות, ומערבבים עד לאיחוד.
- מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
הערות
- ניתן להחליף את ממרח הנוטלה בכל ממרח שוקולד אחר
- ניתן להוסיף לבלילה מעט אגוזים גרוסים גס
- יש לשמור את הטראפלס בקופסא אטומה במקרר
הערות
- ניתן להחליף את ממרח הנוטלה בכל ממרח שוקולד אחר
- ניתן להוסיף לבלילה מעט אגוזים גרוסים גס
- יש לשמור את הטראפלס בקופסא אטומה במקרר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
האמת הייתי סקפטית ממש, חששתי שייצא מידי מתוק אבל יצא וואוו נדיר טעים מאוד תודה רבה ואני ממש ממליצה להכין
האם אפשר לעשות פרווה? והאם אפשר כל טעם של כריות? ומה אפשר לשים במקום נוטלה? תודה..וסליחה על כמות השאלות..
הכל טוב, אנחנו כאן כדי לסייע! ענינו לך בתגובה הקודמת 🙂