הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!

כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 237.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 74.4 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 237.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 74.4 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טראפלס

ציפוי


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הכריות לאבקה.
  2. מוציאים כ-30 גרם מהתערובת לקערה קטנה ומניחים בצד.
  3. ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס).
  4. בקערה שמים את אבקת הכריות, נוטלה, שוקולד מריר וחלב, ומעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק.
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן

    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן
    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן

  5. מחלקים את הבצק לכדורים, ומשטחים אותם בתוך תבנית סיליקון לצורת ריבועים (ניתן כמובן לדלג על שלב זה ולהשאיר את הטראפלס עגולים).
  6. מעבירים את התבנית למקפיא לכ-15 דק’.
  7. בקערה קטנה מניחים קקאו ואת יתרת אבקת הכריות, ומערבבים עד לאיחוד.
  8. מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו.
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • ניתן להחליף את ממרח הנוטלה בכל ממרח שוקולד אחר
  • ניתן להוסיף לבלילה מעט אגוזים גרוסים גס
  • יש לשמור את הטראפלס בקופסא אטומה במקרר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    מיכל אזולאי

    אחד הדברים הטעימים והפשוטים שהכנתי! מחכה לעוד מתכונים כאלו.

      Avatar
      Foody Foody

      תודההההה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות