הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!

כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

טראפלס

ציפוי

אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הכריות לאבקה.
  2. מוציאים כ-30 גרם מהתערובת לקערה קטנה ומניחים בצד.
  3. ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס).
  4. בקערה שמים את אבקת הכריות, נוטלה, שוקולד מריר וחלב, ומעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק.
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן

    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן
    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן

  5. מחלקים את הבצק לכדורים, ומשטחים אותם בתוך תבנית סיליקון לצורת ריבועים (ניתן כמובן לדלג על שלב זה ולהשאיר את הטראפלס עגולים).
  6. מעבירים את התבנית למקפיא לכ-15 דק’.
  7. בקערה קטנה מניחים קקאו ואת יתרת אבקת הכריות, ומערבבים עד לאיחוד.
  8. מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו.
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • ניתן להחליף את ממרח הנוטלה בכל ממרח שוקולד אחר
  • ניתן להוסיף לבלילה מעט אגוזים גרוסים גס
  • יש לשמור את הטראפלס בקופסא אטומה במקרר
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 40.2 קק״ל 804.0 קק״ל
פחמימות 5.3 גרם 105.2 גרם
שומן 2.3 גרם 45.4 גרם
נתרן 4.1 מ״ג 81.4 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 19.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 20.2 גרם
כולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
סידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    מיכל אזולאי

    אחד הדברים הטעימים והפשוטים שהכנתי! מחכה לעוד מתכונים כאלו.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody