הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!

כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
כריות עם חלב out, טראפלס כריות in! למי לא נשארה בבית לפחות חצי קופסה של כריות אחרי החופש? ב-10 דקות תכינו טראפלס כריות שוקולדי בטירוף, מתוק, ומפנק לכל בני הבית
  • ספיר דהן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 237.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 74.4 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    82
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 82.0 קק״ל 1641.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 237.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 74.4 גרם
    נתרן 23.2 מ״ג 463.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 26.4 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 8.9 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 67.0 מ״ג 1339.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
ספיר דהן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טראפלס

ציפוי


אופן הכנה

  1. במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הכריות לאבקה.
  2. מוציאים כ-30 גרם מהתערובת לקערה קטנה ומניחים בצד.
  3. ממיסים את השוקולד המריר בפולסים קצרים עד להמסה מלאה (יש לערבב בין פולס לפולס).
  4. בקערה שמים את אבקת הכריות, נוטלה, שוקולד מריר וחלב, ומעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק.
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן
    שמים בקערה את אבקת הכריות, הנוטלה, השוקולד המריר והחלב. צילום: ספיר דהן

    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן
    מעבדים בעזרת הידיים לכדור בצק אחיד וחלק. צילום: ספיר דהן

  5. מחלקים את הבצק לכדורים, ומשטחים אותם בתוך תבנית סיליקון לצורת ריבועים (ניתן כמובן לדלג על שלב זה ולהשאיר את הטראפלס עגולים).
  6. מעבירים את התבנית למקפיא לכ-15 דק’.
  7. בקערה קטנה מניחים קקאו ואת יתרת אבקת הכריות, ומערבבים עד לאיחוד.
  8. מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו.
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן
    מחלצים את הטראפלס מתבנית הסיליקון, ומצפים כל אחד בתערובת הקקאו. צילום: ספיר דהן

    בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/

הערות

  • ניתן להחליף את ממרח הנוטלה בכל ממרח שוקולד אחר
  • ניתן להוסיף לבלילה מעט אגוזים גרוסים גס
  • יש לשמור את הטראפלס בקופסא אטומה במקרר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי קל שיש! טראפלס כריות ב-5 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    שירלי

    האמת הייתי סקפטית ממש, חששתי שייצא מידי מתוק אבל יצא וואוו נדיר טעים מאוד תודה רבה ואני ממש ממליצה להכין

    Avatar
    מירי כהן

    האם אפשר לעשות פרווה? והאם אפשר כל טעם של כריות? ומה אפשר לשים במקום נוטלה? תודה..וסליחה על כמות השאלות..

      Avatar
      מערכת Foody

      הכל טוב, אנחנו כאן כדי לסייע! ענינו לך בתגובה הקודמת 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות