הכל במחבת: כרעי עוף עם רוטב קוקוס וחמאת בוטנים

כרעי עוף עסיסיים בלי תנור! מתכון לעוף מטוגן במחבת עם רוטב סמיך ועשיר בטעמים של קרם קוקוס וחמאת בוטנים שמגישים מעל אורז לבן ועלי כוסברה קצוצים
כרעי עוף עסיסיים בלי תנור! מתכון לעוף מטוגן במחבת עם רוטב סמיך ועשיר בטעמים של קרם קוקוס וחמאת בוטנים שמגישים מעל אורז לבן ועלי כוסברה קצוצים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    760
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 760.0 קק״ל 3039.9 קק״ל
    פחמימות 322.1 גרם 1288.5 גרם
    שומן 334.8 גרם 1339.1 גרם
    נתרן 1337.3 מ״ג 5349.1 מ״ג
    חלבון 307.8 גרם 1231.0 גרם
    סיבים תזונתיים 300.8 גרם 1203.2 גרם
    שומן רווי 313.6 גרם 1254.6 גרם
    כולסטרול 297.5 מ״ג 1190.0 מ״ג
    סידן 349.3 מ״ג 1397.3 מ״ג
    ברזל 300.8 מ״ג 1203.2 מ״ג
    אשלגן 889.4 מ״ג 3557.5 מ״ג
    אבץ 299.0 מ״ג 1196.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    760
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 760.0 קק״ל 3039.9 קק״ל
    פחמימות 322.1 גרם 1288.5 גרם
    שומן 334.8 גרם 1339.1 גרם
    נתרן 1337.3 מ״ג 5349.1 מ״ג
    חלבון 307.8 גרם 1231.0 גרם
    סיבים תזונתיים 300.8 גרם 1203.2 גרם
    שומן רווי 313.6 גרם 1254.6 גרם
    כולסטרול 297.5 מ״ג 1190.0 מ״ג
    סידן 349.3 מ״ג 1397.3 מ״ג
    ברזל 300.8 מ״ג 1203.2 מ״ג
    אשלגן 889.4 מ״ג 3557.5 מ״ג
    אבץ 299.0 מ״ג 1196.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את העוף: מחממים את השמן במחבת.
  2. מתבלים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה (חצי טיגון כיוון שהעוף ימשיך להתבשל ברוטב).
  3. מוציאים מהמחבת אל צלחת.
  4. מכינים את הרוטב: באותה המחבת מחממים את שני סוגי השמן ומזהיבים את הבצל והשום.
    שמים שמן
    מוסיפים שמן שומשום למחבת. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים בצל
    מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים שום
    מוסיפים שיני שום כתושות. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מוסיפים את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, העגבניות המרוסקות והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
    מוסיפים קרם קוקוס למחבת
    מוסיפים קרם קוקוס. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים חמאת בוטנים
    מוסיפים חמאת בוטנים. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים עגבניות מרוסקות
    מוסיפים עגבניות מרוסקות. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים סוכר חום
    מתבלים עם סוכר חום. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים מלח פלפל
    ממליחים ומפלפלים. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים כמון
    מוסיפים כמון. צילום: נמרוד סונדרס

  6. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מחזירים למחבת את הכרעיים, מכניסים לתוך הרוטב ומכסים אותם ברוטב בעזרת כף עץ.
  8. מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומבשלים את העוף במשך 20 דקות.
    מחזירים את העוף לסיר
    מחזירים למחבת את הכרעיים. צילום: נמרוד סונדרס
    מניחים בתוך הרוטב
    מסדרים בתוך הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס

    מכסים ברוטב
    מכסים את הכרעיים ברוטב בעזרת כף עץ. צילום: נמרוד סונדרס

  9. הופכים את הכרעיים לצד השני וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
  10. מפזרים כוסברה ומגישים מעל אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכל במחבת: כרעי עוף עם רוטב קוקוס וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    יעקב יהודה

    עקבתי אחרי המתכון אחד לאחד, האמת שזה נראה לא כזה צבעוני ומגרה אבל הרוטב טעים בטירוף. שווה

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי רעות. אפשר להשתמש בחזה עוף

    Avatar
    ליאת

    אפשר הצעה לצמחוניים? במה כדאי להחליף? בכרובית או בטופו?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן אפשר בהחלט להחליף לירק שאוהבים או טופו.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות